Home Práce, zaměstnání Práce v ČR ASISTENT/KA A KOORDINÁTOR/KA CENTRA PRO OSOBNÍ ROZVOJ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ASISTENT/KA A KOORDINÁTOR/KA CENTRA PRO OSOBNÍ ROZVOJ

Praha
12. 9. 2017 - 16:02
Dohodou

Popis

Hledáme samostatného, organizačně zdatného a otevřeného člověka na pozici
ASISTENT/KA A KOORDINÁTOR/KA CENTRA PRO OSOBNÍ ROZVOJ

Druna je prostor v centru Prahy určený pro rozvoj pohybových, hlasových a dalších uměleckých dovedností. Pro ty, kdo chtějí objevovat a rozvíjet své vlohy, proměňovat sebe i své vnímání. Tady získávají mnoho fyzických dovedností, zároveň se učí odvaze, otevřenosti, upřímnosti, schopnosti vidět krásu a jednat. Probouzejí představivost, mysl, která dokáže věci běžné měnit v pozoruhodné a působivé.

›› Pracovní náplní našeho nového kolegy bude:

› Organizace seminářů, dílen a akcí: ve spolupráci s vedením centra bude komunikovat s lektory a zájemci o spolupráci, dojednávat termíny, připravovat rozvrh kurzů, domlouvat prostor pro kurzy mimo Prahu, vytvářet text k akcím v českém i anglickém jazyce apod.
› Správa a aktualizace webových stránek a sociálních sítí: bude publikovat články na web a sociální sítě, včetně přípravy textů a úpravy obrázků.
› Propagace seminářů, dílen a akcí: bude připravovat plakátky a umisťovat je, publikovat informace o akcích na kulturní weby, vyhledávat další možnosti propagace.
› Komunikace s účastníky kurzů: bude vyřizovat rezervace, emaily a telefonáty, přijímat platby v hotovosti, kontrolovat připsané platby na účtu, zodpovídat dotazy.
› Podporovat lektory a organizátory při realizaci akcí: bude s nimi uzavírat smlouvy, vysvětlovat chod prostoru, předávat klíče.
› Technické zajištění provozu: bude uspořádávat prostor, kontrolovat vybavení a udržovat pořádek.
› Dohled nad tím, že vše funguje, jak má.

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Administrativa
Konkrétní profese
Jiné administrativní pozice
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
21000
Požadujeme
›› Hledáme osobu mezi jejíž silné stránky patří následující vlastnosti, schopnosti a zkušenosti: › Samostatnost, schopnost poradit si v každé situaci. › Spolehlivost, pečlivost. › Otevřenost, vstřícnost. › Výborné organizační a komunikační schopnosti. › Nadšení pro věc, radost z práce s lidmi. › Vlastní nápady a zájem o rozvoj centra. › Časová flexibilita: Práce je rozložena flexibilně podle potřeby a dohody s vedením centra a lektory. Přítomnost v centra je nejčastěji od 12 do 18 hodin. Často je potřeba zajistit také provoz víkendových akcí, přijít ráno odemknout sál a večer si jej převzít, občas se konají také výjezdové akce mimo Prahu. › Angličtina na velmi dobré úrovni: komunikace se zahraničními lektory i účastníky, schopnost překládat texty o našich akcích do angličtiny. › Znalost práce na PC, zejména Excel a Word. › Zkušenost s Google nástroji (Gmail, Google Spreadsheets, Google Documents a Google Drive) je výhodou. › Zkušenost na obdobné administrativně-provozní pozici je výhodou. › Znalost programů InDesign, Photoshop či zkušenost s redakčním systémem pro úpravu webových stránek je výhodou. › Řidičský průkaz výhodou.
Nabízíme
›› U nás si určitě užijete: › Zajímavé, samostatné a různorodé práce. › Možnosti uplatnit své nápady, seberealizovat se a rozvíjet se. › Možnosti účastnit se vybraných seminářů a dílen. › Setkání se skvělými lidmi. › Pracoviště v krásných prostorách v centru Prahy. › Finančního ohodnocení dle Vašich zkušeností, osobního nasazení a výsledků.

ASISTENT/KA A KOORDINÁTOR/KA CENTRA PRO OSOBNÍ ROZVOJ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Druna, náhorní planina, s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!