Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Pozice tajný zákazník v Brně
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pozice tajný zákazník v Brně

Jihomoravský kraj
20. 5. 2016 - 15:59
Dohodou
Prodávající

Popis

BARE International je mezinárodní mystery shoppingová agentura, která měří kvalitu zákaznických služeb. Ale tohle bychom nemohli dělat bez našich hodnotitelů. Hledáme lidi z celé Evropy jako jste Vy: zvědavce, kteří mají nějaký volný čas, chtějí zkusit něco nového a mají základy angličtiny.
http://bit.ly/BARE-info-video
Mystery shoppeři se chovají jako normální zákazníci - např. kladou otázky, koupí si něco nebo se chovají určitým způsobem - následně poskytnou detailní reporty nebo zpětnou vazbu o jejich zkušenostech a pak dostanou zaplaceno. Mystery shopping není práce na plný úvazek; je to něco, co můžete přidat k Vašim každodenním aktivitám a jednoduše něco pro Vás, co Vám zajistí nějaký dodatečný příjem.
Můžete navštívit obchody s módou, sportovní oddělení, prodejny aut, atd. Často nabízíme mystery návštěvy, které můžete udělat z domu: mystery telefonáty a mystery e-maily.
Momentálně intenzivně hledáme milovníky aut pro naše návštěvy autosalonů.
Jak se stát mystery shopperem?
Poté jak se zaregistrujete v našem systému a projdete náš krátký online trénink mystery hodnotitele, uvidíte všechny dostupné mystery návštěvy ve Vašem městě / zemi.
Musíte se na ně přihlásit a počkat, pokud bude Vaše přihláška schválena. Když Vás vybereme, musíte si přečíst instrukce pro Vaši mystery návštěvu, abyste se ubezpečili, že víte, co máte dělat a na co se máte v prodejně soustředit. Po návštěvě musíte vyplnit dotazník, odpovídáním na otázky jako: byla prodejna čistá? Byli zaměstnanci přátelští a zdvořilí? Jak dlouho jste museli čekat? atd ...
Po odeslání Vaší zpětné vazby dostanete zaplaceno v následujícím měsíci.
Můžete se rozhodnout na kolik návštěv se přihlásíte, kdy je zrealizujete, aby co nejlépe zapadly do Vašeho plánovaného programu.
Jak začít?
Netřeba žádné CV nebo pohovor, v BARE jde všechno online. Nejdříve se prosím zaregistrujte zde: http://bit.ly/BAREshopping
Potřebujete základy angličtiny, abyste prošli registrací a porozuměli našim emailům, ale jinak všechny informace a dotazník jsou dostupné v češtině. Také v prodejnách musíte komunikovat v češtině.
Chcete se o nás dozvědět více? Podívejte se na naši web stránku nebo mě kontaktujte prostřednictvím mailu nebo přes Skype!
Nemůžeme čekat na spolupráci s Vámi! Začněte toto nové dobrodružství již dnes!

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Auto, moto
Konkrétní profese
Jiné profese v oboru auto-moto
Požadované vzdělání
základní
Požadujeme
Věk nad 25 let, samostatnost, spolehlivost, pečlivost. řidičský průkaz B
Nabízíme
Nabízíme možnost nárazového přivýdělku nenáročného na čas. Jako mystery shopper vystupujete jako tajný zákazník a kontrolujete kvalitu služeb a zákaznického servisu, výsledky poté vyplníte do dotazníku na našem portálu.

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské

Pozice tajný zákazník v Brně

Zavřít Zavřít
Prodávající
BARE International
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!