Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Prague Local Host
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prague Local Host

Praha
30. 3. 2016 - 17:03
Dohodou
Prodávající

Popis

Hledáme seriózní externí spolupracovníky na pozici Prague local host.
Požadujeme: plynulý anglický jazyk – nutnost! Dobrá znalost Prahy a historie ČR a Prahy – přehled o kulturním životě, památkách apod., zodpovědnost, spolehlivost. Empatické a profesionální vystupování – jedná se o práci v hotelech v Praze pro zahraniční klienty. Úsměv na tváři. Umět řešit nastalé problémy, pohotovost a příjemné vystupování. Klienti naší cestovní agentury jsou převážně senioři z USA, UK, Australie a Kanady. Organizační schopnosti. Minimální věk 25 let – maximální věk neomezeno.
Náplň práce: práce je prováděna v Praze v hotelech, nutná flexibilita – vč. Víkendů a státních svátků. Local host komunikuje s klienty v angličtině, organizuje jejich program, rezervuje různé výlety, restaurace, a plní klientům jejich přání v oblasti cestovního ruchu. Požadujeme zkušenosti s komunikací s lidmi v anglickém jazyce, nejlépe jakoukoliv praxi v oblasti hotelnictví, či cestovní agentury, průvodcovství apod. Pouze seriózní zájemci.
Práce je sezónní a probíhá od března 2016 – prosince 2016, v případě oboustranné spokojenosti, je možné pokračovat i další sezony.
Práce probíhá na živnostenský list – formou externí spolupráce. Pro více info nám zašlete životopis a motivační dopis v anglickém jazyce.
Prosíme o zaslání životopisu na info@u-travel.cz

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Cestovní ruch, ubytování
Konkrétní profese
Delegát cestovní kanceláře
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Požadujeme: plynulý anglický jazyk – nutnost! Dobrá znalost Prahy a historie ČR a Prahy
Nabízíme
Práce je sezónní a probíhá od března 2016 – prosince 2016, v případě oboustranné spokojenosti, je možné pokračovat i další sezony.

Prague Local Host

Zavřít Zavřít
Prodávající
Šárka Jetelová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!