Home Práce, zaměstnání Práce v ČR HLEDÁME PERSONÁL DO PRODEJNY WOLFORD, OC CHODOV, PRAHA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

HLEDÁME PERSONÁL DO PRODEJNY WOLFORD, OC CHODOV, PRAHA

Hlavní město Praha
20. 9. 2017 - 15:41
Dohodou
Prodávající

Popis

STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠEHO TÝMU!Hledáme zkušené kandidáty na pozici:
ASISTENT/KA PRODEJE (SALES ASSISTANT)

Náplň práce:
–prodej a profesionální zákaznický servis
–aranžování zboží (visual merchandising)
–příjem a doplňování zboží, práce s pokladnou
–udržovaní prodejny


Společnost Wolford se za 60 let své historie etablovala jako luxusní značka v prémiovém segmentu mezinárodního světa módy. Tradiční řemeslo - pletařské umění – zušlechtěné know-how, jakož i ambice, být konkurenci stále o krok napřed, okřídlili inovativního ducha a expanzi podniku. Tak došlo postupně k rozšíření hlavní výrobní činnosti Legwear o výrobky skupiny Ready-to-wear, Lingerie, Swimwear a Accessoires.

Již v 80. letech minulého století realizovala společnost Wolford nápady mezinárodních návrhářů, kteří se svými kreacemi postarali o nadšený obdiv na přehlídkových molech. V polovině 90. let pak byly zahájeny první designové spolupráce jako »Wolford meets Vivienne Westwood« a »Wolford + Lagerfeld Gallery« od Karla Lagerfelda. Následovaly další sezónní spolupráce značek, například s návrháři Kenzo, Emilio Pucci a Valentino. Wolford uspěl se svojí „Lady-akcií“ 14. února 1995 na Vídeňské burze. Dnes je Wolford mezinárodně uznávanou módní značkou nejvyšší kvality, nadčasové elegance a luxusu.

Kolekce Wolford se distribuují do 65 zemí celého světa prostřednictvím sítě vlastních obchodů, jakož i obchodních partnerů a online.

OC Chodov – již brzy
Budeme se těšit na Váš životopis
POŠLETE ŽIVOTOPIS:
Praha@superdry.cz

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní asistent
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
–reprezentativní jednání –spolehlivost a profesionální vystupování, ochotu a schopnost učit se –zájem o módu a práci v obchodě –výborné komunikační schopnosti a vztah k zákazníkovi –zkušenosti s prodejem v stejném nebo podobném oboru –znalost AJ výhodou
Nabízíme
–motivační bonusový program a dobré platové ohodnocení –práce v příjemném pracovním prostředí a v přátelském kolektivu –zaměstnanecké benefity, módní uniformy zdarma, zaměstnanecká sleva –pravidelné kurzy a školení –stabilní zázemí expandující společnosti a možnost seberealizace

HLEDÁME PERSONÁL DO PRODEJNY WOLFORD, OC CHODOV, PRAHA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zuzana Gáblerová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!