Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Hledáme obchodní zástupce v stroj.,staveb.a výrobní sféře.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hledáme obchodní zástupce v stroj.,staveb.a výrobní sféře.

Brno
4. 4. 2017 - 16:13
Dohodou

Popis

Hledáme uchazeče na místa obchodních zástupců pro vyhledávání dalších nových obchodních příležitostí v Brně a okolí, kteří chtějí mít nadprůměrný plat v ČR.
Vysoké ohodnocení závislé na Vašich výsledcích. Požadujeme min. SŠ vzdělání, reprezentativní vystupování, ochotu pracovat v týmu, komunikativnost a časovou flexibilitu.V případě zájmu zasílejte své profesní životopisy na email:karasek.objednavky@seznam.cz,Tel:604 665 814.Děkujeme.

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní zástupce
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Vysoké nasazení při plnění Vašich smluvních úkolů Samostatnost a flexibilitu Výborné komunikační dovednosti a schopnost vyjednávat Zkušenosti z oblasti obchodu-výhodou Řidičský průkaz skupiny B Bezúhonnost, čistý trestní rejstřík
Nabízíme
Dlouhodobou obchodní spolupráci. Motivující finanční ohodnocení bez horní hranice, vázané na obchodní výsledky. Zaškolení v oblasti produktů a obchodních dovedností pružnou pracovní dobu zázemí kanceláře v Brně možnost práce na dohodu nebo ŽL, Služební automobil, mobilní telefon, notebook.V případě zájmu zasílejte své profesní životopisy na email:karasek.objednavky@seznam.cz,Tel:604 665 814.

Hledáme obchodní zástupce v stroj.,staveb.a výrobní sféře.

Zavřít Zavřít
Kupující
Miloš Karásek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!