Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Prodej a příprava kávy a trdelníků Trdlokafe Brno
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej a příprava kávy a trdelníků Trdlokafe Brno

Brno
10. 5. 2017 - 18:22
Dohodou
Prodávající

Popis

Česká raketově rostoucí firma s mladým nadšeným kolektivem hledá k sobě do týmu posilu na prodejnu v Brně.

Máš rád vůni kávy, skořice a vanilky? Komunikaci s lidmi? Chceš práci, kde se nebudeš nudit a zároveň domů odcházet s čistou hlavou? Kde každým trdelníkem vykouzlíš dětem úsměv na tváři? Kde se naučíš kávu připravovat jako profesionál? V tom případě se přidej k nám!

Jsme nový, český, startup. Předloni v lednu jsme na zelené louce otevřeli naši první prodejnu, jakých dnes provozujeme již osmnáct a otevíráme další a další po celé České republice. Plány máme však mnohem větší.

Jak probíhá přijímání?
Zašli nám svůj strukturovaný životopis na email personalistika@trdlokafe.cz. Naše personalistka Ti obratem zavolá a domluví si s Tebou termín pohovoru. Na pohovoru pak prověří, zda se naše vize shodují, podá Ti detailní informace a odpoví na Tvoje otázky. Když se pro Tebe rozhodneme, domluvíte se na termínu úvodního tréninku, kde Tě už vedoucí prodejny naučí vše potřebné pro začátek kariéry v Trdlokafe. :)

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Gastronomie, pohostinství
Konkrétní profese
Jiné profese v oboru gastro
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
17000
Požadujeme
Nejdůležitější pro nás je, aby naši kolegové měli stejný názor na naši hlavní prioritu, tedy, že zákazník je u nás skutečně na prvním místě. Dál, abys do práce chodil s chutí a úsměvem na tváři. Jak připravit kávu a trdelník a vše ostatní se naučíte během prvních školících dnů na prodejně.
Nabízíme
Nadstandardní ohodnocení, které je doplněno o individuální bonusy a příplatky za svátky a víkendy. Baristické kurzy u Petry Veselé, která je v přebornicí v tomto oboru. Sehraný kolektiv, který se rád schází i po pracovní době. A další příjemné zaměstnanecké benefity, jako například sleva na konzumaci všech produktů Trdlokafe, neomezený firemní mobilní tarif, který mohou využívat nejen zaměstnanci, ale také jejich blízcí, výhodné pojištění odpovědnosti vůči zaměstnavateli, nebo firemní Trdloparty! :)

Prodej a příprava kávy a trdelníků Trdlokafe Brno

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tereza Nečasová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!