Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Pronajímej byty a domy našich klientů
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronajímej byty a domy našich klientů

Praha
6. 10. 2016 - 12:56
Dohodou
Prodávající

Popis

Hledáme posilu do oddělení pronájmů - nestíháme a tak se bez dalšího člověka neobejdeme. Pracujeme s českými i zahraničními zájemci o bydlení, takže angličtina je podmínkou slovem i písmem, ruština je výhodou. Z ostatních vlastností potřebujeme obchodního ducha, pozitivní myšlení, schopnost mít a udržovat si dobrou náladu, hbitost, vitalitu, organizační schopnosti - zkrátka to, co sami očekáváte od člověka, který by vám měl být nápomocen třeba při vybírání nového bydlení. Navíc přesně taková je šéfka oddělení pronájmů, tak abyste si rozuměli :-)

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Stavebnictví a reality
Konkrétní profese
Realitní makléř
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
AJ, obchodního ducha, pozitivní myšlení, schopnost mít a udržovat si dobrou náladu, hbitost, vitalitu, organizační schopnosti, dochvilnost, stabilitu a spolehlivost. Naopak nepožadujeme žádné zkušenosti s realitní činností.
Nabízíme
Zázemí zavedené firmy, která se pronajímáním zabývá už 20 let. To znamená, mimo jiné: funkční systém práce s osvědčenými a úspěšnými postupy, kancelář přímo u výstupu ze stanice metra Můstek, pracovní místo, firemní telefon...

Pronajímej byty a domy našich klientů

Zavřít Zavřít
Prodávající
Trio Reality
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!