Home Práce, zaměstnání Práce v ČR TELEFONNÍ KONZULTANT - AŽ 50 000 KČ!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TELEFONNÍ KONZULTANT - AŽ 50 000 KČ!

Brno
23. 3. 2016 - 13:26
Dohodou
Prodávající

Popis

Společnost Tarifomat, s.r.o. je první nezávislý srovnávač mobilních tarifů na českém trhu, kde působí již od roku 2012. Díky prozákaznickému přístupu a portfoliu výhodných neveřejných nabídek jsme se svými více než 200 000 spokojenými zákazníky naprostou jedničkou ve svém oboru! Připoj se i Ty k našemu úspěšnému a efektivnímu týmu!

NÁPLŇ PRÁCE:
Telefonická komunikace s klienty, kteří projevili zájem o naše produkty. Nabídka a prodej produktů zákazníkům na míru. Podpora našich klientů po telefonu. Administrativa spojená s prodejem a požadavky klientů.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Pracovník call centra
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Komunikativnost. Pozitivní osobnost plnou nadšení s tahem na branku. Plnění stanovených cílů. Schopnost pracovat samostatně. Zodpovědnost a spolehlivost. Proaktivní přístup. Chuť zdokonalovat sama sebe a učit se novým věcem.
Nabízíme
Práci na HPP na dobu neurčitou. Garantovanou mzdu 15.000 Kč. Motivační finanční ohodnocení (fix + osobní ohodnocení až do výše 35.000 Kč). Možnost kariérního růstu. Firemní akce a benefity. Plně hrazené neomezené volání. Odměna za doporučení nového zaměstnance ve výši 5.000 Kč. Přátelský a dynamický tým spolupracovníků. Kanceláře v centru Brna s výbornou dostupností. Možnost pracovat pro významnou společnost, která se stala největším distributorem služeb mobilního volání a internetu v ČR! Nástup ihned.

TELEFONNÍ KONZULTANT - AŽ 50 000 KČ!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Václav Soudský
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!