Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Produkční v zavedeném grafickém studiu / Praha
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Produkční v zavedeném grafickém studiu / Praha

Hlavní město Praha
11. 7. 2023 - 14:03 (upraveno)
Dohodou
Prodávající

Popis

Zavedené grafické studio v Praze hledá Ferdu Mravence v sukni či kalhotech se zájmem o grafický design na zkrácený úvazek v průměru 3 h denně. Požadujeme dobrou ORIENTACI V TISKOVÉ PRODUKCI a základech účetnictví, dobrou znalost práce na PC (Word, Excel, ...) a komunikační schopnosti, spolehlivost, aktivitu, pečlivost, týmového ducha a chuť učit se novým věcem. Předpokládáme min. SŠ vzdělání s maturitou, základní znalost AJ a optimistický pohled na svět. Nabízíme zajímavou práci s přesahem do různých oborů s možností růstu, pohodovou partu spolupracovníků, hezké prostředí a slušné finanční ohodnocení. Nabídky s vaším CV zasílejte prosím na e-mail: info@sansserif.cz / do předmětu zprávy dejte "Produkční".

Parametry

Druh úvazku
částečný úvazek
Obor činnosti
Kultura, umění a tvůrčí práce
Konkrétní profese
Produkční
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
+ Zkušenosti s vypsanou pozicí. + Dobrá orientace v tiskové produkci a základech účetnictví. + Bezvadná znalost práce na PC/MAC (Word, Excel,...). + Komunikativnost, spolehlivost, pečlivost. + Týmový duch a chuť učit se novým věcem.
Nabízíme
+ Zajímavá práce s přesahem do různých oborů s možností růstu. + Pohodovou partu spolupracovníků. + Příjemné prostředí a slušné finanční ohodnocení.

Vhodné i pro

Maminky na mateřské
Zdravotně postižené

Produkční v zavedeném grafickém studiu / Praha

Zavřít Zavřít
Prodávající
Sans a Serif, v.o.s.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!