Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Montér, montážní dělník zahradních jezírek
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Montér, montážní dělník zahradních jezírek

Praha
14. 2. 2017 - 14:13
Dohodou
Prodávající

Popis

Hledáme manuálně zručného a flexibilního člověka, který se nebojí učit novým věcem. Jedná se o realizaci zahradních jezírek a závlahových systémů. Finanční ohodnocení je v rozmezí 25000 - 30000,- kč.

Co budete dělat:

Stavět zahradní jezírka na klíč a montovat zavlažovací systémy. Na tyto jezírka a závlahy dostanete jasné instrukce a grafický návrh. (nejedná se o technické výkresy)

Co obnáší stavba jezírka a montáž závlahového systému? (na vše zaučíme):

Předem chceme říct, že není nutné, aby jste všechny tyto oblasti znali. V ideálním případě, by jste měli mít zkušenost alespoň v jedné nebo dvou těchto oblastech a na zbytek Vás zaučíme.
Jedná se především o tyto činnosti:
Zapojení jezírkové techniky (čerpadla, filtrace, KG, HT a PVC potrubí), zednické práce, práce s kameny, dekorační práce, stavba kamenných zídek a kaskád, montáž automatických závlahových systémů - položení potrubí LDPE PE, usazení postřikovačů a trysek, výkopové práce a terénní úpravy.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na tel. 605989085.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Řemeslné práce
Konkrétní profese
Všeobecný řemeslník
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
25000
Požadujeme
Co byste měli mít: Manuální zručnost, schopnost učit se novým věcem. Řidičské oprávnění skupiny B - aktivní řidič. Zodpovědnost, flexibilita. Bylo by fajn, kdybyste měli: Znalost v oboru i v příbuzném oboru je vítána. Technické a dekorační myšlení. Zkušenost v oblasti, zednictví, vodo, instalo, kamenictví je vítána.
Nabízíme
Možnost osobního růstu a seberealizace. Rozmanitou práci s možností učit se stále novým věcem. Práci v kolektivu s velkou dávkou samostatnosti. Flexibilní pracovní dobu s pevným začátkem v 7:00 nebo 7:30. Možnost přesčasů. Finanční ohodnocení od 25 000,- Kč a výš, dle odpracovaných hodin. Práce na HPP či jiné. Nástup: 1. březen 2017.

Montér, montážní dělník zahradních jezírek

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin Guštafík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!