Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Řičič, stěhovák

Řičič, stěhovák

Hlavní město Praha
9. 11. 2020 - 09:09
45 000 Kč
Prodávající

Popis

Staňte se součástí našeho stěhovacího týmu. Spolehlivé zaměstnance umíme ocenit nejen slovně, ale i finančně a prostřednictvím zajímavých benefitů.
Hledáme řidiče s řidičským průkazem skupiny B, který zajistí bezpečný převoz vybavení domácností či firem. Není pro nás tak důležité, kolik kilometrů máte za sebou, ale jak dobře s volantem zacházíte. Každý náš řidič totiž musí převážet náklad tak citlivě, aby v pořádku přepravil i křehké exponáty.
Nejčastěji budete převážet vybavení bytů, domů a firem. Kromě toho se ale podíváte také do muzeí, archivů, knihoven nebo galerií. Stěhovat budete nejen na území ČR, ale i v zahraničí. Žádné staré dodávky fungující už jen na dobré slovo, při tom ale řídit nebudete. Máme jen moderní stěhovací vozy, které jsou staré maximálně 3 roky.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Doprava, logistika, zásobování
Konkrétní profese
Řidič, závozník
Požadované vzdělání
základní
Odměna v Kč/měs
45000
Požadujeme
čistý trestní rejstřík, řidičský průkaz skupiny B, komunikační schopnosti a snahu zdokonalovat se, znalost cizího jazyku výhodou, praxe není podmínkou
Nabízíme
stabilní měsíční příjem 45 000 Kč, práci na hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou, firemní oblečení a telefon, práci v mladém kolektivu, moderní vozový park, příspěvek na dopravu, možný profesní růst

Základní údaje

Oblast inzerce
Hlavní město Praha
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
51140356452284630
45 000 Kč
Prodávající

Řičič, stěhovák

Zavřít Zavřít
Prodávající
Viktor Pěch
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!