Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Stěhovák

Stěhovák

Hlavní město Praha
14. 11. 2023 - 12:06 (upraveno)
45 000 Kč
Prodávající

Popis

Pojďte s námi stěhovat domácnosti i firmy. Své zaměstnance oceňujeme nejen slovně, ale i finančně a prostřednictvím zajímavých benefitů.

Koho hledáme?
Momentálně hledáme posilu do našeho stálého stěhovacího týmu. Někoho, kdo má silné ruce, cit pro křehké věci a úsměv pro klienta. Nemusí mít za sebou desítky let praxe ani hovořit plynně třemi jazyky. Co mu ale nesmí chybět, je chuť na sobě pracovat a vše potřebné se naučit.

Čemu se budete věnovat?
Budete stěhovat vybavení bytů, domů i firem. Pomůžete lidem s balením, přepravíte jejich věci, zajistíte montáž nábytku, případně zprovozníte elektroniku. Kromě stěhování domácností se podíváte také do muzeí, archivů, knihoven a občas se zúčastníte i stěhování v zahraničí.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Doprava, logistika, zásobování
Konkrétní profese
Stěhovák, nakladač
Požadované vzdělání
základní
Odměna v Kč/měs
45000
Požadujeme
čistý trestní rejstřík, fyzické předpoklady pro výkon činnosti, komunikační schopnosti, snahu zdokonalovat se, praxe není podmínkou
Nabízíme
stabilní měsíční příjem 45 000 Kč, práci na hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou, firemní oblečení, mimopražským příspěvek na dopravu, nestereotypní práci – budete stěhovat domácnosti, velké firmy i umělecká díla, pokud budete mít zájem, můžete se podívat i do zahraničí, práce v mladém kolektivu, možný profesní růst

Vhodné i pro

absolventy

Základní údaje

Oblast inzerce
Hlavní město Praha
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
45082944756452284636
45 000 Kč
Prodávající

Stěhovák

Zavřít Zavřít
Prodávající
Viktor Pěch
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!