Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Řdič nákladního vozidla
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Řdič nákladního vozidla

Hlavní město Praha
9. 11. 2020 - 09:10
44 000 Kč
Prodávající

Popis

Staňte se součástí našeho stěhovacího týmu. Spolehlivé zaměstnance umíme ocenit nejen slovně, ale i finančně a prostřednictvím zajímavých benefitů.
V současnosti hledáme řidiče, který se může pochlubit řidičským průkazem skupiny C, průkazem profesní způsobilosti řidiče a digitální kartou řidiče. Není pro nás přitom tak důležité, kolik kilometrů máte za sebou, ale jak dobře s volantem zacházíte. Každý náš řidič totiž musí převážet náklad maximálně šetrně. Nejčastěji budete převážet vybavení bytů, domů a firem. Kromě toho se ale podíváte také do muzeí, archivů, knihoven nebo galerií. Žádné vysloužilé dodávky u nás řídit nebudete. Máme jen moderní stěhovací vozy, které jsou staré maximálně 3 roky.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Doprava, logistika, zásobování
Konkrétní profese
Stěhovák, nakladač
Požadované vzdělání
základní
Odměna v Kč/měs
44000
Požadujeme
čistý trestní rejstřík, řidičský průkaz skupiny C, průkaz profesní způsobilosti řidiče, digitální kartu řidiče, komunikační schopnosti a snahu zdokonalovat se, znalost cizího jazyku výhodou, praxe není podmínkou
Nabízíme
stabilní měsíční příjem 44 000 Kč, práci na hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou, firemní oblečení a telefon, práce v mladém kolektivu, moderní vozový park, příspěvek na dopravu, proplácení školení řidičů, možný profesní růst.

Vhodné i pro

absolventy

Řdič nákladního vozidla

Zavřít Zavřít
Prodávající
Viktor Pěch
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!