Home Práce, zaměstnání Práce v ČR TELEOBCHODNÍK / CALLMAN
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TELEOBCHODNÍK / CALLMAN

Brno
20. 4. 2017 - 13:24
Dohodou

Popis

reprezentuje firmu u zákazníků prostřednictvím telefonických hovorů, elektronické či písemné komunikace. Z převažující akviziční činnosti se postupně stává manažerem, který pečuje o nově získané a přidělené odběratele za něž i odpovídá. Konzultuje finanční úspory při nákupu kancelářských potřeb, změny legislativy apod.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Prodejce po telefonu, telesales
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
25000
Požadujeme
lidsky příjemného, upovídaného kolegu či kolegyni, kteří by se chtěli realizovat v něčem smysluplném. Uvítáme pozitivní přístup, výborné komunikační dovednosti, spolehlivost a cílevědomost. Uživatelské znalosti práce v MS Office a Internetu podmínkou. Praxe a zkušenosti s podobným typem práce výhodou.
Nabízíme
hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou, nadstandardní platové ohodnocení - fixní mzdu s neomezeným motivačním růstem, provizi z dosažených výsledků a finanční bonusy navíc, služební mobil bez omezení i k soukromým účelům, pravidelná školení a firemní akce, propracovaný systém vzdělávání a tréninků na zlepšení komunikačních dovedností. Až 4 dny volna navíc. Zaměstnanecké slevy. Průběžné zvyšování profesních znalostí - pozice s kariérním postupem. Možnost úpravy pracovní doby. Práci pro českou firmu, kde se můžete realizovat i přímo ovlivnit dění. VELKÉ KONKURENČNÍ VÝHODY! Příjemné pracovní prostředí s výhodnou dopravní dostupností.

Vhodné i pro

Zdravotně postižené

TELEOBCHODNÍK / CALLMAN

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Tomáš Rumíšek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!