Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Zástupce manažera - Karlovy Vary
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zástupce manažera - Karlovy Vary

Karlovy Vary
12. 4. 2016 - 12:17
Dohodou

Popis

Baví Vás móda, kosmetika, styl a trendy? Chcete pracovat v barevném a dynamickém pracovním prostředí? Máte zkušenost na pozici assistant store manager nebo deputy manager a hledáte změnu, kde byste využili svou kreativitu a ambice?

Aktuálně obsazujeme tuto pozici pro našeho klienta, významnou kosmetickou společnost, která by ráda rozšířila své týmy o zajímavé osobnosti.

Ať už je Vaše zkušenost na pozici assistant manager juniorní nebo jste ostřílený profesionál, důležitá je energie, se kterou k práci přistupujete. Sháníme pro-aktivní kandidáty, kteří nečekají na instrukce, ale dokáží se lehce zorientovat v dané situaci a reagovat.

Dále pak velmi pozitivní osobnosti, které dokáží vzbudit zájem zákazníků, lehce s nimi navázat kontakt a budovat pevné vazby tak, aby se zákazníci rádi vraceli, příště už přímo za Vámi! Svou pozitivitu pak využijete i v rámci pracovního týmu, kde budete oporou Vašemu manažerovi prodejny a svým zbylým kolegyním. Pro asistenty/tky prodeje pak budete tím nejlepším možným vzorem a přirozenou autoritou.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Vedoucí, manažer prodejny
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
19000
Požadujeme
- SŠ vzdělání - komunikativní znalost AJ, znalost ruštiny výhodou - zkušenosti s vedením týmu zaměstnanců, jejich tréninkem a motivací - komunikativní a řídící schopnosti - časová flexibilita - schopnost pracovat pod tlakem
Nabízíme
- velmi zajímavou a zodpovědnou práci - práci pro jednu z neprestižnějších kosmetických značek - možnost profesního růstu

Zástupce manažera - Karlovy Vary

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kateřina Zajíčková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!