Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Zpracovatele podkladových textů pro VŠ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zpracovatele podkladových textů pro VŠ

Celá ČR
28. 12. 2019 - 16:58
Dohodou

Popis

Máte zájem o flexibilní a kreativní pracovní příležitost? Chcete pracovat z pohodlí svého domova? Máte chuť se soustavně vzdělávat ve svém oboru a nabývat nové znalosti, vědomosti a informace? Nebo chcete, aby Vámi získané znalosti z Vašeho studia byly finančně oceněné?

Pokud jste na výše uvedené otázky odpověděli kladně, pak hledáme právě Vás.

Společnost ProStudent rozšiřuje svůj tým a hledá nové zpracovatele podkladových textů pro VŠ z oblasti ekonomie, pedagogiky, sociologie, zahraničního obchodu, podnikové ekonomiky, práva v ekonomii, mezinárodních vztahů, andragogiky a dalších oborů.

Nabízená pracovní pozice je vhodná také pro maminky na mateřské či rodičovské dovolené, stejně tak i pro osoby, které mají zaměstnání či studují.

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Školství a vzdělávání
Konkrétní profese
Jiné profese ve školství
Požadované vzdělání
vysokoškolské
Požadujeme
osoba s vysokoškolským vzděláním, minimálně titul Bc. (preferovaný obor Ekonomie a příbuzné obory), aktivní znalost anglického jazyka výhodou (možnost spolupráce rovněž jako překladatel textů), výborná znalost vystudovaného oboru, výborná znalost českého jazyka, tj. gramatiky a stylistiky, denní přístup k počítači a internetu, ovládání MS Office, znalost balíku Adobe nebo jiných editorů a programů výhodou, spolehlivost, samostatnost a odpovědnost především v plnění termínů.
Nabízíme
NABÍZÍME: - odměna od 120 Kč za zpracovanou stranu, - možnost práce z domova, - spolupráce na dohodu o provedení práce nebo na živnostenský list, - nástup možný ihned.

Vhodné i pro

Maminky na mateřské

Zpracovatele podkladových textů pro VŠ

Zavřít Zavřít
Kupující
Prostudent s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!