Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Zdravotní sestra pro soukromou kliniku Praha 1
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zdravotní sestra pro soukromou kliniku Praha 1

Praha
14. 6. 2018 - 21:40
Dohodou
Prodávající

Popis

Je pro Vás kvalita a preciznost odvedené práce důležitá? Těší Vás, pokud můžete pacientovi skutečně pomoci? Pracujete ráda s lidmi? Jste zvyklá podávat v práci nadstandardní vykon? Přejete si, aby byla práce současně Vaším koníčkem? Jste ráda za svůj výkon náležitě oceněna?

Pokud ANO, jste to právě Vy, koho hledáme!

U nás budete důležitým článkem našeho týmu, protože i na Vás může záležet výsledek ošetření a pacientova celková spokojenost. Snahu, píli a stabilitu vždy náležitě oceňujeme!

V čem může spočívat náplň Vašeho pracovního dne: asistence lékařům u výkonů (estetická dermatologie, plastická chirurgie, preventivní medicína atd.), obsluha přístrojů, na které Vás zaškolíme (různé lasery, mikrojehličková radiofrekvence, estetická rázová vlna atd.), práce lůžkové sestry na dospávacích pokojích hotelového typu (2 pokoje z 6 jsou typu JIP).

Vidíte se na této pozici? Pak nám zašlete Váš životopis s fotografií a my se Vám ozveme. Nástup možný ihned.

www.premier-clinic.cz
https://www.facebook.com/premier.clinic.cz/
www.epilace-laserem.cz
www.mikrojehlickova-radiofrekvence.cz
www.odstraneni-tetovani-laserem.cz

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Zdravotnictví, farmacie a sociální péče
Konkrétní profese
Zdravotní sestra
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Vzdělání v oboru všeobecná zdravotní sestra nebo praktická sestra / zdravotnický asistent. Znalost cizích jazyků výhodou.
Nabízíme
Práce nám přibývá, a proto přijmeme do našeho příjemného kolektivu další schopné zdravotní sestry. Díky mnohaletým zkušenostem a širokému spektru provozovaných oborů, můžeme nabídnout pacientovi takové léčebné postupy, které jsou pro něj opravdu nejlepší, a tak mu skutečně pomoci, ať už se zdravotními obtížemi či se zvýšením sebevědomí, které vede ke zlepšení psychiky, díky odstranění komplexu estetického charakteru. Klinika je současně školícím pracovištěm pro www.bp-medical.cz, kde díky nadstandardnímu a nejmodernějšímu technickému vybavení dosahujeme u zákroků lepších výsledků s nižšími riziky a s kratší rekonvalescencí. A co říkají zdravotní sestry o práci u nás? "Je krásné pomoci našim pacientům nalézt ztracené sebevědomí, dělat je šťastnější a celkově tak zkvalitňovat jejich život." Nástup možný ihned.

Zdravotní sestra pro soukromou kliniku Praha 1

Zavřít Zavřít
Prodávající
Premier Clinic
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!