Home Práce, zaměstnání Práce v ČR ZUBNÍ INSTRUMENTÁŘ,ZDRAV. SESTRA,ASISTENT DO ZUBNÍ ORDINACE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ZUBNÍ INSTRUMENTÁŘ,ZDRAV. SESTRA,ASISTENT DO ZUBNÍ ORDINACE

Zlín
30. 10. 2017 - 15:12
Dohodou

Popis

Nabízíme 1 pracovní pozici pro zubní instrumentářky,zdrav.sestry,asistenty do zubní ordinace ve Zlíně. MZDA 15000 - 17000KČ. Nabízíme práci v příjemném prostředí ve zdravotnickém zařízení s více jako 25 letou tradicí vybaveného nejmodernějšími technologiemi. Na našem pracovišti se nachází dvě ordinace a zubní laboratoř. Požadujeme zájem o obor a jeho znalost, příjemné vystupování, spolehlivost, pečlivost, komunikativnost, znalost práce na PC, příp. schopnost čtyřruční práce-asistence. Náplní práce je asistence zubnímu lékaři, příprava nástrojů a materiálů, komunikace s pacientem, obsluha přístrojů, dezinfekce pracoviště, administrativní úkony. Jedná se o jednosměnný provoz, 40h týdně a pracovní poměr pro dlouhodobou spolupráci. Zaměstnaneckými výhodami je příspěvek na stravování, firemní pracovní oděv, školení a vzdělávání.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Zdravotnictví, farmacie a sociální péče
Konkrétní profese
Jiné profese ve zdravotnictví
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
15000
Požadujeme
Požadujeme zájem o obor a jeho znalost, příjemné vystupování, spolehlivost, pečlivost, komunikativnost, znalost práce na PC, příp. schopnost čtyřruční práce-asistence. Náplní práce je asistence zubnímu lékaři, příprava nástrojů a materiálů, komunikace s pacientem, obsluha přístrojů, dezinfekce pracoviště, administrativní úkony. Jedná se o jednosměnný provoz, 40h týdně a pracovní poměr pro dlouhodobou spolupráci. Zaměstnaneckými výhodami je příspěvek na stravování, firemní pracovní oděv, školení a vzdělávání.
Nabízíme
Nabízíme 1 pracovní pozici od září 2017 pro zubní instrumentářky,zdrav.sestry,asistenty do zubní ordinace ve Zlíně. MZDA 15000-17000 Kč. Nabízíme práci v příjemném prostředí ve zdravotnickém zařízení s více jako 25 letou tradicí vybaveného nejmodernějšími technologiemi. Na našem pracovišti se nachází dvě ordinace a zubní laboratoř.

ZUBNÍ INSTRUMENTÁŘ,ZDRAV. SESTRA,ASISTENT DO ZUBNÍ ORDINACE

Zavřít Zavřít
Prodávající
Edita Klinkovská,DiS.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!