Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Německá společnost PM International AG
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Německá společnost PM International AG

Jihočeský kraj
15. 6. 2019 - 20:32
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízím spolupráci s německou společností PM-International AG založenou roku 1993. Jedná se o distribuci - prodej výrobků FitLine. V ČR zcela nové. Má první výplata byla přes 37 000 Kč. Nevěříš? Zavolej, domluvíme se na schůzce a já ti vše ukážu a vysvětlím. Chceš ke své práci nové BMW? Nebo placenou dovolenou? Či příspěvky na německé důchodové spoření? Chceš výplatu v eurech pravidelně každý měsíc na tvůj účet? Zavolej mi na +420 723 966 026 - jsi z okolí Českých Budějovic? Mile rád ti vše vysvětlím a ukážu na osobní schůzce, někde u kávy :-) PS: Káva je na mě :-)

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Account manager
Požadované vzdělání
výuční list
Požadujeme
Co od Vás očekáváme? Především loajalitu Ochotu aktivně se podílet na marketingovém plánu Práce možná i přes PC nebo osobním kontaktem se zákazníky
Nabízíme
Co Vám nabízíme? Možnost pracovat dle svých vlastních časových možností Práce z domova Podpora společnosti, ale i rakouských kolegů Neomezený zisk a potenciál - záleží jenom na Vaší aktivitě a úsilí Výplata v eurech vždy k 15. dni na Váš účet ----------------------------------------------------------------------------- BENEFITY: 20 – 30 % provize při prodeji samotných produktů 10% provize za zřízení tzv. autoshipu - registrace nového partnera 6 dalších motivačních ohodnocení dle výkonu Placený leasing nového vozu BMW* řady 1-7 - každé 3 roky nové BMW!!! 50% příspěvek na německé důchodové spoření až do výše 1250 euro* Placenou dovolenou v rámci propagace* - luxusní destinace (Bali, Brazílie, Dubai, Mauricius atd...) (*dle pozice v marketingové plánu)

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské

Německá společnost PM International AG

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martina Havlová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!