Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Asistentka jednatele
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Asistentka jednatele

Praha
23. 10. 2017 - 15:06
Dohodou
Prodávající

Popis

Do nově rozjíždějící se společnosti působící ve zdravotnictví hledám asistentku, optimálně studentku VŠ ekonomického zaměření, ze začátku podpora jednateli společnosti v oblasti administrativy u rozjezdu firmy, uvádení návštěv, komunikace s lékaři ohledně pronájmů ordinací, analýzy, časem v případě zájmu práce v oblasti marketingu, business developmentu, podpora pro lékárnu, organizace kampaní a pod.

Adresa práce: Sluneční náměstí 14, Praha 5, přímo na metru Hůrka.

Co vám můžeme nabídnout

Klidné pracovní prostředí, ohled na děti, flexibilní pracovní doba, možnost práce na část. úvazek, v případě osvědčení se a dlouhodobé spolupráce benefity jako roční bonusy u dosažení cílů, služební vůz, členství v Balance Club Brumlovka.

Parametry

Druh úvazku
částečný úvazek
Obor činnosti
Administrativa
Konkrétní profese
Asistentka, sekretářka
Požadované vzdělání
vysokoškolské
Požadujeme
Špičková úroveň komunikace, MS Excel, MS Powerpoint, MS Word, přijemné vystupování. Výhodou bude, pokud budete umět jazyk: němčina, ruština, a máte zkušenost s působením v zahraničí.
Nabízíme
Co vás čeká Ze začátku podpora jednateli společnosti v oblasti administrativy u rozjezdu firmy, uvádení návštěv, komunikace s lékaři ohledně pronájmů ordinací, analýzy, časem v případě zájmu práce v oblasti marketingu, business developmentu, podpora pro lékárnu, organizace kampaní a pod. Co vám můžeme nabídnout Klidné pracovní prostředí, ohled na děti, flexibilní pracovní doba, možnost práce na část. úvazek, v případě osvědčení se a dlouhodobé spolupráce benefity jako roční bonusy u dosažení cílů, služební vůz, členství v Balance Club Brumlovka.

Vhodné i pro

Maminky na mateřské

Asistentka jednatele

Zavřít Zavřít
Prodávající
Juraj Bujňák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!