Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Automechanik, autoelektrikář
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Automechanik, autoelektrikář

Klobouky u Brna
18. 10. 2017 - 07:13
Dohodou
Prodávající

Popis

Zavedený autoservis v Kloboukách u Brna přijme automechanika (autoelektrikáře), osobních automobilů. Požadujeme orientaci v oblasti oprav a údržby osobních a lehkých dodávkových vozidel. znalost práce s diagnostikou a osciloskopem, spolehlivost, flexibilitu, trestní bezůhonost. Výhodou znalost práce s diagnostikou a osciloskopem.
Nabízíme: mzda 15000 až 30000Kč v závislosti na dosažených pracovních výsledcích, práci s moderní automobilovou technikou, osobní rozvoj a vzdělávání. Možnost ubytování.
Nástup možný ihned.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Auto, moto
Konkrétní profese
Automechanik
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
30000
Požadujeme
Přijmeme automechanika (autoelektrikáře), osobních automobilů. Požadujeme orientaci v oblasti oprav a údržby osobních a lehkých dodávkových vozidel, znalost práce s diagnostikou a osciloskopem, spolehlivost, flexibilitu, trestní bezůhonost, řidičský průkaz skupiny B a svářečský průkaz na co2 výhodou.
Nabízíme
Nabízíme: mzda 15000 až 30000Kč v závislosti na dosažených pracovních výsledcích, práci s moderní automobilovou technikou, osobní rozvoj a vzdělávání. Možnost ubytování. Nástup možný ihned. Mob:725 993 146

Automechanik, autoelektrikář

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Urban
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!