Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Salesman
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Salesman

Brno
24. 4. 2018 - 18:59
Dohodou
Prodávající

Popis

Pojď s námi zlepšit inanční gramotnost! Co budeš dělat? Budeš klientům dávat šanci zhodnotit jejich finance. Pracuješ samostatně, ale ne sám. Neustále máš kdyspozici svého managera a celý zbytek kanceláře, který Ti rád pomůže. Klienty si pozveš na schůzku do kanceláře. A mimochodem, neustále se vyvíjíme a k naší pobočce otevíráme další země. Takže možnost vypracovat se na managera a otevřít si vlastní pobočku tu je.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Finance a ekonomika
Konkrétní profese
Burzovní makléř
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Koho hledáme? Někoho, kdo má zájem o osobní rozvoj, finanční gramotnost. Někoho, kdo má sny a chce si vydělávat dostatek na to, aby si je mohl plnit. Někoho, kdo opravdu chce být součástí našich projektů. Neustále se vyvijíme a zlepšujeme. V týmu uvitáme další „open mind“ plnou nápadů. No a samozřejmě musíš mít rád sales. Nakoukni k nám a poznej nás blíž! Jen k tomu přines čistý trestní rejstřík a doklad o dokončené střední škole.
Nabízíme
Co za to? Dáme Ti volnost. Svůj den si po zapracováni rozplánuj, jak budeš chtít. Věříme, že do práce nechodíš zabíjet čas, ale bavit se a vydělat peníze. Z každého dealu Ti dáme provizi. Takže je to jednoduché – čím víc prodáváš, tím víc platíme. Každý den budeš mít možnost naučit se něco nového. Jednou za čas se můžeš zůčastnit skolení na osobní rozvoj, prodejní techniky, finanční gramotnost, atd.. Nelekej se, není to žádná nuda – prostě si vzájemně předáme zkušenosti a tipy jak dosahovat ještě lepších výsledků. V kanceláři máme neustálý kávy. Té vypijeme zhruba 3kg týdně. A na oběd budeš mít celou hodinu. No a za den je hned někoulik přestávek. Pokud chceš být součástí něčeho, co dává smysl, pošli nám svůj životopis. A rovnou nám napiš, proč bychom Tě měli přijmout mezi sebe.

Salesman

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Zbořil
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!