Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Hostinec U Feldů příjme servírku / číšníka a vedoucího směn
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hostinec U Feldů příjme servírku / číšníka a vedoucího směn

Klimkovice
9. 6. 2019 - 19:24
Dohodou
Prodávající

Popis

Hostinec U Feldů přijme do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici Servírka/číšník. Po zapracování možný postup na vedoucí/ho směny. Hledáme také občasného brigádníka na výpomoc.

Hostinec U Feldů se nachází na malebném náměstí lázeňského městečka Klimkovice, nedaleko Ostravy. Nabízíme moderní kuchyni, výběr z 8 druhů piv a širokou nabídku prémiových rumů. Domácí kvalita je pro nás samozřejmostí. Zakládáme si na osobním přístupu k našim hostům. Nadčasový interiér láká k pořádání oslav, svateb a firemních akcí.

V případě Vašeho zájmu o pozici se budeme těšit na Vaše zaslané CV nebo se osobně zastavte na kávu.
Team Hostince U Feldů

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Gastronomie, pohostinství
Konkrétní profese
Číšník, servírka
Požadované vzdělání
základní
Odměna v Kč/měs
24000
Požadujeme
Náplň práce servírky, číšníka a brigádníka: -obsluha hostů hostince -kasírování -obsluha baru, kávovaru, pokladny -obsluha v rámci rautů, večírků a svateb -práce v režimu krátký/dlouhý týden, cca 175 hodin/měsíc Na pozici vedoucího směny navíc: -zodpovědnost za uzavření pokladny -příprava svateb a oslav – založení stolů atd. -zodpovědnost za měsíční inventuru -pravá ruka provozního Jaké požadujeme znalosti a dovednosti: -zájem o gastronomii -předchozí praxe vítána, ale rozhodně nehledáme brouka Pytlíka -komunikativnost -příjemné vystupování -spolehlivost -smysl pro fér a teamovou hru. A takto máme také postavený team. -bezúhonnost, zdravotní průkaz
Nabízíme
-zaměstnání na hlavní pracovní poměr ve stabilní společnosti, lze také dohoda u brigádníka -práce v restauraci s moderní gastronomií -práci v novém prostředí a přátelském týmu. -Samozřejmostí je pěkná šatna se sprchou -výplata mzdy pravidelně, měsíčně, po dohodě -lze v kratším intervalu -měsíční finanční bonusy, odměny za práci nad rámec obvyklého dne -plat na pozici servírka/číšník čistého 85-105,-Kč/h. plat na pozici vedoucí/ho směny čistého 95-115,-Kč/h. -spropitné zůstává v plné výši servisu -stravování na pracovišti (jen 50,-/den) -zaučení a zaškolení na pozici číšníka/servírky -rozšíření praxe na vedoucí/ho směny -férové jednání.

Vhodné i pro

Maminky na mateřské

Hostinec U Feldů příjme servírku / číšníka a vedoucího směn

Zavřít Zavřít
Prodávající
feld richard
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!