Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Manažer obchodního teamu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Manažer obchodního teamu

České Budějovice
16. 7. 2019 - 10:06
Dohodou
Prodávající

Popis

Obsazujeme pozici v rámci speciálního projektu. Hledáme ambiciózní osobnost, která je pozitivní, komunikativní a cílevědomá a která se chce kariérně z pozice obchodníka / poradce posunout o level výš. Zajištěn speciální podpůrný program, zajišťující nejenom mzdu, ale i vzdělávání. K dispozici fungující regionální kancelář v centru Českých Budějovic s technickým vybavením. Žádné vstupní investice. Podmínkou VŠ / SŠ vzdělání, proaktivní přístup a zájem o svůj osobní růst. Program je individuálně nastaven dle praxe, kompetencí a dovedností po vzájemné dohodě. Obsazujeme jednu pozici s nástupem k 1. 8. nebo k 1.9.2019. Více detailů na osobní schůzce. Předpokládaný příjem je min. 40 tis.+

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Finance a ekonomika
Konkrétní profese
Finanční ředitel, manažer
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
40000
Požadujeme
Chodíme "do práce" rádi a záleží nám na tom, kdo do našeho teamu přijde. Proto hledáme pozitivního sympaťáka či sympaťačku, který mezi nás zapadne. Nehoníme výsledky, ale společně tvoříme příjemnou atmosféru. Vzájemně si pomáháme. Nehrajeme si na "ředitele", ale jsme jeden druhému parťákem. Nemusíš být superman/ka a umět vše, ale praxe se ti hodí. není to ale bezpodmínečně nutné - umíme naučit. Nemáme píchačky a dokážeme být flexibilní,nicméně v pracovních dnech skutečně pracujeme. Určitě se Ti bude hodit řidičský průkaz - i když bez něj se dá také startovat začátek kariéry u nás. Máte-li ve svém srdci pozitivní vztah k lidem a bez nich pracovat nedokážete, je to přesně ono.
Nabízíme
Vzhledem k individuálnímu přístupu dokážeme detailní podmínky nastavit na míru potenciálnímu kandidátovi či kandidátce. neb se jedná o zajímavý model - je potřeba se nejprve osobně potkat a vzájemně se poznat. I přes zajímavost nabídky je případná schůzka nezávazná.

Manažer obchodního teamu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Sobolík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!