Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Kontrolor kvality
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kontrolor kvality

Ovčáry
13. 9. 2017 - 16:13
Dohodou
Prodávající

Popis

V případě zájmu o nabízenou pozici, zaslete prosím Váš strukturovaný životopis na email david.kloubek@schambeck-automotive.de a my se Vám ozveme ohledně pohovoru.

Práce ve skvělém kolektivu, pod našimi vedoucími pracovníky. Jedná se o lehkou manuální práci, balící práce a vizuální kontrolu automobilových dílů v 8mi hodinových směnách. Směny - ranní, odpolední. Přesná lokalita Průmyslová zóna Ovčáry.

Práce pro stabilní společnost s kořeny v Německu (v případě zájmu a základů NJ možnost práce i na naší pobočce v Německu se zákonnými příplatky a dietami).

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Výroba, průmysl a provoz
Konkrétní profese
Kontrolor výroby
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
20500
Požadujeme
Preciznost, spolehlivost, samostatnost, ochota pracovat ve směnném provozu, dobrý fyzický stav a zrak (brýle nejsou překážkou). Výhodou jsou zkušenosti s prací v automobilovém průmyslu, řidičský a VZV průkaz.
Nabízíme
Perspektivní zaměstnání s možností seberealizace a dalšího rozvoje. Nabízíme i možnost dlouhodobé nebo nepravidelné spolupráce na DPP/DPČ 100-130 Kč/hod. Uvedený plat je fixní plat bez variabilních složek + výkonnostní bonusy. Zákonné příplatky a náhrady, proplácení všech přesčasových hodin. 24 dní dovolené + bonusová dovolená (až 6 dní), při splnění podmínek docházky můžete tedy dosáhnout až na 6 týdnů placené dovolené. Při spokojenosti a splnění jazykových požadavků možnost práce v Německu na naší hlavní pobočce. Při spokojenosti s pracovním nasazením možnost kurzu Německého jazyka. Při spokojenosti s pracovním nasazením možnost kurzu na řidiče VZV.

Kontrolor kvality

Zavřít Zavřít
Prodávající
David Kloubek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!