Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Kuchař/ka – Hotel Horal + WELLNESS ZDARMA, MOŽNOST UBYTOVÁNÍ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kuchař/ka – Hotel Horal + WELLNESS ZDARMA, MOŽNOST UBYTOVÁNÍ

Velké Karlovice
22. 11. 2016 - 16:27
Dohodou
Prodávající

Popis

Do hotelu Horal ***+ ve Velkých Karlovicích přijmeme zaměstnance na HPP na pozici Kuchař/ka. Pro dojíždějící je možné zajistit ubytování. Své životopisy prosím zasílejte na VaculikovaL@hptronic.cz a současně také uveďte o jakou pracovní pozici se ucházíte.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Gastronomie, pohostinství
Konkrétní profese
Kuchař
Požadované vzdělání
základní
Požadujeme
* vyučení v oboru nebo praxe (není podmínkou, stačí vařit s nadšením) * zkušenosti s přípravou teplé i studené kuchyně * kreativita a chuť se učit novým věcem vítána * pečlivost a dobré organizační schopnosti * komunikativnost a příjemné vystupování * časová flexibilita * řidičský průkaz sk. B vítán
Nabízíme
* možnost ubytování * zajímavou práci na plný úvazek * příjemné pracovní prostředí * možnost poznat špičky v oboru gastronomie * vstup do wellness zdarma (pondělí-čtvrtek) * příspěvek na stravné * zaměstnanecké slevy na našich prodejnách a e-shopech * 30 % sleva na služby v resortu Valachy * zvýhodněné ceny za volání pro Vás i Vaši rodinu * výhodné ceny elektřiny a plynu do Vaší domácnosti * příspěvek na zubní ošetření * příspěvek na životní pojištění * odměny při významných životních událostech a jubileích Své životopisy prosím zasílejte na VaculikovaL@hptronic.cz a současně také uveďte o jakou pracovní pozici se ucházíte.

Kuchař/ka – Hotel Horal + WELLNESS ZDARMA, MOŽNOST UBYTOVÁNÍ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petra Trčková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!