Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Nepravděpodobné, ale kdo ví
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nepravděpodobné, ale kdo ví

Jihomoravský kraj
5. 5. 2020 - 15:33
Dohodou

Popis

Dobrý den,

rád bych se tímto inzerátem představil a následně se pokusil najít nějakou práci, která by mě mohla bavit a byla by pro mě nějakým způsobem zajímavá.

Předem zde napíšu, že od tohoto inzerátu moc nečekám, ale za pokus to určitě stojí. Moc od toho nečekám s toho důvodu, že si nemyslím, že se na tento portál dívá taková skupina lidí, kterou bych chtěl zaujmout.


(( Na fotce pod tímto textem můžete vidět pokračování. Dokument (fotka) byl vytvořen kvůli malému počtu znaků. ))

A teď konečně k věci, představení se.

Jmenuji se Tomáš, je mi 20 let a mám výuční list s oboru Elektrikář, tento obor mi je přesto ale velmi cizí. Mezi mé zájmy patří design, osobní rozvoj, cestování, sport a hudba, ale také rád sleduji trading, startupy, byznys apod.

Co se týče softwarových věcí ve kterých mám nějaké zkušenosti tak jich je poměrně mnoho, rád se učím nové věci, a tak když mě jednoho dne zaujme práce navrhování interiéru (architektura) tak se to jednoduše naučím.. Zkrátka nemám problém se během pár minut/dní naučit něco nového, ale nějaké základy zde vypíšu:

- Microsoft Office
- Google G Suite
- Asana, Evernote
- Adobe Photoshop, Illustrator, XD
- Invision
- Základy HTML a CSS



Kromě softwarových věcí mám také zkušenosti v některých profesních jako třeba:



- Obsahový marketing
- Sociální marketing
- Marketing sociálních médií
- Průzkum trhu
- Řešení problému
- Strategické myšlení


Tyto zkušenosti jsem nabral díky mému projektu, který jsem před pár měsíci vytvořil. Jednalo se o nápad na mobilní aplikaci, která ve světě neměla a dosud nemá žádnou konkurenci, protože nic podobného neexistuje a právě kvůli tomuto jsem se vše naučil včetně několika zkušeností (WebSummit pohovor, investoři, startup,..) bohužel se kvůli jednomu problému nemohu posunout dál dokud to nevyřeším a taky právě proto hledám práci.

Mohu mít mnoho nápadů na marketing, ale také tipy jak vylepšit něčí firmu, tohle je mimochodem bod, který mě dostává k jedné horší vlastnosti, a to, že se bojím být něčí zaměstnanec kvůli tomu, že mnoho lidí, kteří jsou na vyšších pozicí nemají rádi když jím zaměstnanec radí s něčím, čemu by měli rozumět mnohem lépe, ale kdo ví.

Abych to dokončil tak bydlím v Jihomoravském kraji, ale neměl bych problém odcestovat třeba i do zahraničí, vlastním řidičský průkaz skupiny B a jsem poměrně dost časově flexibilní.

Moje angličtina je tak na úrovni B1, pasivně rozumím, ale kvůli nedostatku konverzace nemám dobrou výslovnost a nedokážu v rychlosti plynule hovořit nebo jen krátce. - Věřím, že by nebyl problém se doučit. Pokud by tu někoho zajímala typologie (MBTI) tak jsem INTJ, na hraně s ENTJ.

Děkuji

Prosím, v případě zájmu mě kontaktujte na níže uvedeném e-mailu, telefonu nebo přes skype.

S pozdravem,
Tomáš Horáček
Email: horacekto@gmail.com
Tel.č 777 752 832

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Management, vedoucí pozice
Konkrétní profese
Ostatní vedoucí pozice
Požadované vzdělání
výuční list
Požadujeme
Nabízíme

Nepravděpodobné, ale kdo ví

Zavřít Zavřít
Kupující
Tomáš Horáček
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!