Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Práce z domova.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Práce z domova.

Celá ČR
18. 5. 2020 - 19:43
Dohodou
Prodávající

Popis

Stále hledáte práci z domova? Hodilo by se Vám dalších 10 000kč a víc k Vašemu nynějšímu příjmu? Máte rádi zcela přírodní produkty, kosmetiku a luxusní parfémy? Rádi se učíte novým věcem? Pokud si odpovíte na všechny otázky ano, pak hledáme právě Vás. Spolupracuji s Německou firmou, která nabízí skvělé výrobky pro zdraví a krásu těla. Jako jedna ze dvou firem na světě je odborníkem na Aloe vera a má unikátní výrobky, rychlý postup na vyšší pozice, lze se stát během půl roku u firmy manažerem, dárky, možnost dostat soukromý automobil od firmy, nadstandartní finanční ohodnocení pro aktivní a komunikativní lidi. stačí dvě hodiny denně a pracovat můžete kdykoli a odkudkoli. Máme školící videa, skvělý tým a spoustu dalších výhod.

Parametry

Druh úvazku
částečný úvazek
Obor činnosti
Marketing, média a reklama
Konkrétní profese
Marketingový ředitel, manažer
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Pro aktivní, komunikativní, cílevědomé zájemce, kteří si chtějí vydělat z domova 10 000kč měsíčně k nynějšímu příjmu, neb si vybudovat hlavní příjem z domova
Nabízíme
Nabízíme, vysoké finanční ohodnocení hned na ruku, další 3 - 21% na účet, možnost získat finanční bonusy v hodnotě 334 000kč, osobní auto od firmy, luxusní dovolené, vytvoření hlavního příjmu z domova, týmovou podporu, školení online zdarma, lékařské semináře a podporu primáře a lékařů telefonicky i mailem a další dárky a bonusy.

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské
Zdravotně postižené

Práce z domova.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Irena Vítková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!