Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Realitní makléř
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Realitní makléř

České Budějovice
17. 7. 2018 - 16:26
Dohodou

Popis

Realitní kancelář KONTAKT SERVIS CZ s.r.o. působí na české trhu více než 20 let a je jednou z ,, nejstarších ,, realitních kanceláří na jihu Čech. Působí na trhu nepřetržitě od roku 1997 a je prověřenou společností na trhu realit.

Nabízíme obchodní pozici REALITNÍ MAKLÉŘKY / MAKLÉŘE v zavedené společnosti, ve které je kladen důraz na obchodní etiku, odpovědnost a flexibilitu. Hledáme min. 1 - 2 schopné kolegy v regionech České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Strakonice.

K dispozici je našim obchodníkům prvotní jednorázové zaškolení včetně pravidelného doškolování, intuitivní vnitřní IT systém společnosti a veškeré zázemí společnosti. U nás makléři na rozdíl od jiných společností nepřispívají na služby asistentky, kancelář či reklamu. Nabízíme práci v přátelském, mladém kolektivu a férové nastavení s velice slušnými podmínkami odměňování. Krom provizí z uzavřených obchodů nabízíme zejména v počátku spolupráce pravidelné měsíční zálohy.

PROČ S NÁMI?:
-Jsme 20 let jedni z hlavních hráčů na
jihočeském trhu
-Držíme stále vysoký standard služeb
-Máme dobrý a stálý tým kolegů, kteří jsou ve
svém oboru profíci
-Známe dokonale region a ovládáme veškerou
právní agendu
-Neustále investujeme do rozvoje firmy a do
její značky

Nabízíme platové ohodnocení v závislosti na zrealizovaných obchodech makléře cca min. od 30 000 Kč – 45 000 Kč ( i výše )

Úrovní případné spolupráce s naší společností nabízíme více. Jsme snad jedinou realitní společností, která vyplácí své obchodníky zálohově, tj. ještě před dokončenými obchody. Prostě pokud má naše spolupráce dobrý základ, jdeme Vašemu úspěchu naproti !


V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat na email: vendula.knezinkova@kontaktservis.cz, tel.: 605 238 493

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Jiné obchodní profese
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
45000
Požadujeme
Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.
Nabízíme
Nabízíme platové ohodnocení v závislosti na zrealizovaných obchodech makléře cca min. od 30 000 Kč – 45 000 Kč ( i výše ) Úrovní případné spolupráce s naší společností nabízíme více. Jsme snad jedinou realitní společností, která vyplácí své obchodníky zálohově, tj. ještě před dokončenými obchody. Prostě pokud má naše spolupráce dobrý základ, jdeme Vašemu úspěchu naproti !

Realitní makléř

Zavřít Zavřít
Prodávající
Vendula Kněžínková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!