Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Přivýdělek z domova
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Přivýdělek z domova

Celá ČR
22. 10. 2018 - 09:11
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízím Vám spolupráci s českou, ověřenou firmou Global3000, který na našem trhu působí téměř 20 let. Firma využívá podobný princip jako např. Oriflame, nebo Avon, ale nenabízí kosmetiku, nebo drogerii, jako téměř všechny podobné firmy. Nemá prozatím na našem trhu konkurenci. V loňském roce se rozšířil na Slovensko a momentálně pracujeme na tom, aby se rozšířil i do Polska a Maďarska. Náplní práce nemusí být nutně prodej, jak si většina lidí myslí.Nejdříve si můžete vybudovat slušný přivýdělek, ale pokud budete vytrvale pracovat, můžete si zajistit i hlavní příjem. Zde jste odměňováni podle úsilí, které do práce vložíte. Provize si můžete vybírat na DPP - dohoda o provedení práce, nebo na ŽL - živnostenský list. Provize si můžete nechat libovolně načítat a vybrat např. 1x za rok větší částku - nikdy nepropadnou firmě! Global3000 má vlastní sortiment produktů pro zdraví, na které máme jako členové 23 % slevu, dále nabízí sortiment z více jak 10 partnerských e-shopů, objednáváme za kariérní body, které se mění v provize.
PRO VÍCE INFORMACÍ ODEŠLETE EMAIL NA greplis1@seznam.cz A MY VÁM OBRATEM ODEŠLEME NEZÁVAZNĚ BLIŽŠÍ INFORMACE. NEMÁTE CO ZTRATIT,TAK PROČ TO NEZKUSIT?:)

Parametry

Druh úvazku
částečný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Jiné obchodní profese
Požadované vzdělání
základní
Požadujeme
Chuť pracovat a učit se novým věcem. Základní vzdělání a věk 15+
Nabízíme
Nabízíme slušný přivýdělek a možnost hlavního pracovního poměru. Po registraci automaticky sleva 23% na všechny produkty i přesto,že nebudete mít zájem dále spolupracovat.

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské

Přivýdělek z domova

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Grepl
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!