Home Práce, zaměstnání Práce v ČR OBCHODNÍ ASISTENT/KA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OBCHODNÍ ASISTENT/KA

Brno
20. 4. 2017 - 13:19
Dohodou

Popis

obchodní asistent/ka má za úkol administrativní, telefonickou, materiální i konzultantskou podporu několikačlenného obchodního týmu v dané oblasti. Po zapracování se stane vedoucím skupiny, který plně zodpovídá za výkon skupiny. Řídí ji a úkoluje, plánuje schůzky, vyhodnocuje každodenní práci, zpracovává nabídky a výběrová řízení. Dosažené výsledky reportuje vedení společnosti.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní asistent
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
30000
Požadujeme
lidsky příjemného, upovídaného kolegu či kolegyni, kteří by se chtěli realizovat v něčem smysluplném. Uvítáme pozitivní přístup, výborné komunikační dovednosti, spolehlivost a cílevědomost. Uživatelské znalosti práce v MS Office a Internetu podmínkou. Praxe a zkušenosti s podobným typem práce výhodou.
Nabízíme
hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou, nadstandardní platové ohodnocení (fixní mzdu s neomezeným motivačním růstem, provizi z dosažených výsledků a pravidelné finanční bonusy navíc), služební mobil bez omezení i k soukromým účelům, pravidelná školení a firemní akce, propracovaný systém vzdělávání a tréninků na zlepšení komunikačních dovedností. Až 4 dny volna navíc. Zaměstnanecké slevy. Průběžné zvyšování profesních znalostí - pozice s kariérním postupem. Možnost úpravy pracovní doby. Práci pro českou firmu, kde se můžete realizovat i přímo ovlivnit dění. VELKÉ KONKURENČNÍ VÝHODY! Příjemné pracovní prostředí s výhodnou dopravní dostupností. Pokud Vás tato pozice zaujala, neváhejte nám zaslat strukturovaný životopis (i s fotografií) na adresu zamestnani@kampioffice.cz nebo na předchozí stránce vpravo dole vyplňte žádost.

Vhodné i pro

Zdravotně postižené

OBCHODNÍ ASISTENT/KA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Tomáš Rumíšek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!