Home Práce, zaměstnání Práce v ČR SALES DIRECTOR
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

SALES DIRECTOR

Hlavní město Praha
21. 1. 2020 - 13:27
Dohodou

Popis

SALES DIRECTOR
80 - 100% ÚVAZEK

O NÁS
Chcete dělat v unikátní české start-up firmě, kde jsou super lidi? Ve firmě, která má jedinečnou vizi a snaží se dělat dobrou věc? Podívejte se na Filtermac.com.

Jsme rychle rostoucí firma, která si dala za cíl, že alespoň trochu „změní svět“ k lepšímu. Naším cílem je omezovat množství PET láhví a plastů. Vyrábíme stroje - Filtermac, které dnes dávají perlivou a neperlivou filtrovanou vodu již cca 80 000 studentům v ČR a to zdarma a výhradně do přinesených láhví. Díky tomuto konceptu šetříme ohromné množství PET láhví. Balená voda se na školách, kde Filtermac mají, přestává prodávat.

Jsme nadšení do naší myšlenky a hledáme stejně zapálené lidi, kteří nám s realizací naší vize pomůžou. Hledáme někoho, kdo povede náš obchodní tým.

CO OD TEBE OČEKÁVÁME:
- Pomůžeš nám s akvizicí a rozvojem vztahů s klíčovými klienty. Z většiny se jedná o významné společnosti z finančního sektoru, stavebnictví, IT, telekomunikací, strojírenství, kterým poskytujeme prezentaci na univerzitní půdě pomocí Filtermacu.
- Hledáme proaktivního obchodníka, který převezme přidělené portfolio potenciálních klientů a bude je dále rozvíjet. Bude klientům partnerem, který neprodává pouze další „reklamu“, ale prémiovou službu s vysokou přidanou hodnotou.
- Komunikace s univerzitami a společnostmi
- Budování značky a tvorba doprovodných produktů
- Tvorba marketingových, cenových a produktových koncepcí

POŽADUJEME:
o Vysokoškolské vzdělání
o Znalost MS WORD, EXCEL, POWERPOINT
o Znalost angličtiny výhodou
o Pozitivní přístup, veselou mysl a úsměv na tváři
o Flexibilitu a schopnost pracovat samostatně bez našeho „úkolování“
o Znalost e-commerce výhodou

NABÍZÍME:
o Skvělou atmosféru a sympatické kolegy. Budete součástí týmu, který je nadšený do práce a má snahu zanechat pozitivní otisk. Dnes to měříme na PET láhve – šetříme jich asi 300 000 měsíčně a máme milionové ambice

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní ředitel, manažer
Požadované vzdělání
vysokoškolské
Požadujeme
Pomůžeš nám s akvizicí a rozvojem vztahů s klíčovými klienty. Z většiny se jedná o významné společnosti z finančního sektoru, stavebnictví, IT, telekomunikací, strojírenství, kterým poskytujeme prezentaci na univerzitní půdě pomocí Filtermacu. - Hledáme proaktivního obchodníka, který převezme přidělené portfolio potenciálních klientů a bude je dále rozvíjet. Bude klientům partnerem, který neprodává pouze další „reklamu“, ale prémiovou službu s vysokou přidanou hodnotou. - Komunikace s univerzitami a společnostmi - Budování značky a tvorba doprovodných produktů - Tvorba marketingových, cenových a produktových koncepcí Požadujeme: o Vysokoškolské vzdělání o Znalost MS WORD, EXCEL, POWERPOINT o Znalost angličtiny výhodou o Pozitivní přístup, veselou mysl a úsměv na tváři o Flexibilitu a schopnost pracovat samostatně bez našeho „úkolování“ o Znalost e-commerce výhodou
Nabízíme
Skvělou atmosféru a sympatické kolegy. Budete součástí týmu, který je nadšený do práce a má snahu zanechat pozitivní otisk. Dnes to měříme na PET láhve – šetříme jich asi 300 000 měsíčně a máme milionové ambice

SALES DIRECTOR

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zuzana Václavíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!