Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Realitní makléř/makléřka Mladá Boleslav
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Realitní makléř/makléřka Mladá Boleslav

Mladá Boleslav
12. 1. 2016 - 11:44
Dohodou
Prodávající

Popis

Zapomeňte na veškeré poplatky pro makléře směřující firmě. My nejsme franšízová ani pobočková síť! U nás ŽÁDNÉ POPLATKY neplatíte. My platíme Vám! Nevyžadujeme zkušenosti v oboru. Vyškolíme Vás sami.

Výhody práce realitního makléře/makléřky MAXXUS REALITY, s.r.o.
Časová nezávislost

Stále hledáte čas pro své koníčky, mimo pracovní aktivity a zájmy? Nemůžete si najít čas pro své známé a váš společenský život trpí? Chcete se více věnovat své rodině? Nebo jen máte jiné důvody proč hledat perspektivní práci s flexibilní pracovní dobou. U nás máte svůj čas pod kontrolou jen Vy sami a je jen na vás jak si svůj čas rozvrhnete. S námi jste svým vlastním pánem!

Podpora z naší strany a podnikatelská nezávislost

Nejste spokojeni s vaším aktuálním zaměstnáním popřípadě s vaším nadřízeným? Chcete být úspěšný, ale bojíte se nezávislosti? Vyzkoušejte pracovat s MAXXUS REALITY. Jedinečný koncept vytvořený MAXXUS REALITY vám pomáhá rozvíjet vaše obchodní znalosti, komunikaci s klientem a právo v realitním oboru. S MAXXUS REALITY dostanete veškerou podporu k Vašemu úspěchu. U nás pracujete pro sebe, ale nikdy sami. U nás máte možnost zvolit si jedinečnou vlastní propagaci počínaje od vizitek, reklamní polepy na automobilu, internetová propagace, PR články a billboardy (outdoorová reklama) apod. Dále budeme rozvíjet vaše schopnosti prostřednictvím profesionálním školením, možnost účastnění realitních projektů a další jiné.

Profesionálem od začátku

Již od počátku budete zaškolováni naším supervizorem, který s vámi bude konzultovat každý krok a bude vám nápomocen i během prohlídek (takřka 24/7). Možnost účastnit se školení a seminářů zaměřených na realitní činnost.

Náplň práce:
-telefonický kontakt s našimi klienty
-domlouvání schůzek a prohlídek ve vybraných nemovitostech
-náběr nemovitostí
-prohlídky nemovitostí



Váš životopis zašlete na info@maxxus.cz nebo nás kontaktujte na telefonu 774 48 90 48. Více informací na našich webových stránkách www.maxxus.cz v sekci kariéra.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní zástupce
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
-časovou flexibilitu -ochotu učit se novým věcem -SŠ/VŠ vzdělání -ŘP skupiny B výhodou -komunikace v AJ/RJ výhodou -znalost Prahy a jejího okolí
Nabízíme
-jedinečný propracovaný provizní systém s vysokými provizemi pro makléře -služební notebook -služební telefon s neomezeným tarifem i pro soukromé účely -ŽÁDNÉ POPLATKY za nic -kompletní postupné zaškolení do realitní problematiky -moderní a reprezentativní kancelář v centru Prahy -zázemí profesionální společnosti -zdarma inzerci na realitních serverech a topování nemovitostí (Sreality, reality.idnes a desítky dalších) -vlastní advokátní kancelář a advokátní poradnu neustále na telefonu -bezvadný a mladý tým lidí -možnost pracovat z domova -provize z doporučených hypoték -možnost karierního růstu -časová nezávislost -práce na mandátní smlouvu

Realitní makléř/makléřka Mladá Boleslav

Zavřít Zavřít
Prodávající
Karel Štaubert
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!