Home Práce, zaměstnání Práce v ČR OBCHODNÍ REPREZENTANT/KA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OBCHODNÍ REPREZENTANT/KA

Brno
20. 4. 2017 - 13:12
Dohodou

Popis

obchodní reprezentant/ka reprezentuje firmu u zákazníků zpravidla při osobních jednáních. Z převažující akviziční činnosti se s osvojením obchodních dovedností postupně stává manažerem, která/ý pečuje o nově získané a přidělené odběratele. Konzultuje s nimi dosažení finanční úspory při nákupu kancelářských potřeb, změny v legislativě - vše s ohledem na dobré jméno firmy.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní zástupce
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
30000
Požadujeme
lidsky příjemného, upovídaného kolegu či kolegyni, který se chce realizovat v něčem smysluplném. Uvítáme pozitivní přístup, výborné komunikační dovednosti, spolehlivost a cílevědomost. Uživatelské znalosti práce s MS Office a Internetem nutné. Řidičský průkaz sk. B. Praxe a zkušenosti výhodou.
Nabízíme
nadstandardní platové ohodnocení - fixní mzdu s neomezeným motivačním růstem, provizi dle výsledků, pravidelné finanční bonusy navíc. Služební vůz a mobil k dispozici i pro soukromé účely. Firemní akce, propracovaný systém vzdělávání a tréninků na zlepšení komunikačních dovedností. Až 4 dny volna navíc. Zaměstnanecké slevy. Kariérní růst. Možnost občasné práce z domova, flexibilní začátek pracovní doby. Veškeré informace o klientech přístupné i vzdáleně online. Práci pro českou firmu, kde se můžete realizovat i ovlivnit dění. VELKÉ KONKURENČNÍ VÝHODY! Příjemné pracovní prostředí, výhodná dostupnost MHD.

Vhodné i pro

Zdravotně postižené

OBCHODNÍ REPREZENTANT/KA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Tomáš Rumíšek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!