Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Nabízím práci pro obchodního zástupce
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nabízím práci pro obchodního zástupce

Moravskoslezský kraj
14. 11. 2017 - 11:48
Dohodou
Prodávající

Popis

Firma hledá obchodního zástupce pro obchod s elektrickou energií a plynem. Nutnost udělené linence pro obchodování na trhu s elektrickou energií a / nebo plynem!

Parametry

Druh úvazku
částečný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní zástupce
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Požadujeme udělenou licenci pro fyzickou osobu k obchodování na trhu s elektrickou energí a / nebo plynem. Dále vyžadujeme patřičnou orientaci na českém trhu s elektrickou energií a plynem, flexibilitu a schopnost zajišťování obchodních styků v tomto odvětví. Osoba by měla být na uživatelské úrovni v obsluze počítače (office, internet, e-mail, atp). Výhodou je základní znalost polského jazyka, ale rovněž to není podmínkou.
Nabízíme
Nabízíme lukrativní pracovní pozici pro nově začínající dceřinou firmu za nadstandardní finanční ohodnocení. Mateřská společnost má dlouholetou tradici na polském trhu a úspěšně prosperuje. Při projevené snaze možnost finančního růstu (pohyblivá složka platu, osobní ohodnocení + percentuální provize z obratu). Zaměstnání by bylo realizováno formou "Home office", a tedy práce z domu. V případě zájmu, nebo pro doplňující informace nás, prosím, neváhejte kontaktovat. Tel.: 733 699 699 E-mail: winklerova10@gmail.com

Vhodné i pro

Důchodce

Nabízím práci pro obchodního zástupce

Zavřít Zavřít
Prodávající
Klára Kurowska
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!