Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Realitní makléř
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Realitní makléř

Jihočeský kraj
10. 6. 2019 - 12:59
Dohodou

Popis

HLEDÁME:
Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.

Nabízíme platové ohodnocení v závislosti na zrealizovaných obchodech makléře cca min. 40 000 Kč – 55 000 Kč ( i výše ).

Zašlete Váš životopis a následně domluvíme osobní schůzku, na které Vás seznámím s detailními informacemi a probereme možnost spolupráce.

Budu se těšit !
Milan Černoch
ředitel společnosti
Kontakt servis CZ s.r.o., Pražská 563/99, České Budějovice, email: milan.cernoch@kontaktservis.cz

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní zástupce
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
55000
Požadujeme
Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou.
Nabízíme
Nabízíme obchodní pozici REALITNÍ MAKLÉŘKY / MAKLÉŘE v zavedené společnosti, ve které je kladen důraz na obchodní etiku, odpovědnost a flexibilitu. Hledáme min. 1 – 2 schopné kolegy v regionech České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Strakonice. K dispozici je našim obchodníkům prvotní jednorázové zaškolení včetně pravidelného doškolování, intuitivní vnitřní IT systém společnosti a veškeré zázemí společnosti. U nás makléři na rozdíl od jiných společností nepřispívají na služby asistentky, kancelář či reklamu. Nabízíme práci v přátelském, mladém kolektivu a férové nastavení s velice slušnými podmínkami odměňování. Krom provizí z uzavřených obchodů nabízíme zejména v počátku spolupráce pravidelné měsíční zálohy.

Realitní makléř

Zavřít Zavřít
Prodávající
Vendula Kněžínková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!