Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Obchodní zástupce – Plný úvazek – Praha a okolí
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Obchodní zástupce – Plný úvazek – Praha a okolí

Praha
14. 4. 2021 - 17:06
Dohodou
Prodávající

Popis

Nechodíš do práce jen pro peníze, ale také proto, že chceš něco dokázat a mít pozitivní vliv na své okolí? Umíš skvěle komunikovat, baví tě obchod a zajímá tě gastro segment a ekologie?

Jsme REkrabička a pomáháme restauracím, bistrům a kavárnám šetřit přírodu pomocí znovupoužitelných obalů na jídlo, které jsme sami vymysleli a vyrobili přímo v Česku. A protože rosteme, hledáme nového člena týmu. Hledáme obchodníka, který bude oslovovat nové podniky s nabídkou našich služeb a zároveň se bude starat o stávající klienty.

Co bude výsledkem tvé práce?
● Tuny ušetřeného odpadu.
● Spokojení a dlouhodobí zákazníci.

Co bude náplní tvé práce?
● Aktivní oslovování restaurací a dalších gastro podniků v Praze a okolí.
● Osobní schůzky a prezentace našich služeb.
● Vyhledávání nových obchodních příležitostí a podpora stávajících klientů.
● Udržování databáze klientů v CRM.


Máš-li zájem o spolupráci, pošli nám něco o sobě.
Těšíme se na tebe!

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní zástupce
Požadované vzdělání
výuční list
Požadujeme
Co od tebe očekáváme? ● Jsi obchodník, dříč a srdcař s orientací na výsledky. Nebojíš se přijímat výzvy, oslovovat nové klienty a máš výborné komunikační a vyjednávací schopnosti. ● Zajímá tě nejen uzavření obchodu, ale především také dlouhodobý vztah se zákazníky. ● Zvládáš pracovat samostatně, ale o své zkušenosti a zpětnou vazbu se pravidelně dělíš s celým týmem. ● Máš pozitivní přístup k přírodě a životu bez odpadu, věříš v budoucnost cirkulární a sdílené ekonomiky. ● Jsi flexibilní a dokážeš pružně reagovat na změny ve startupovém prostředí.
Nabízíme
● Službu a produkt, který se prodává sám, a za který se rozhodně nemusíš stydět. ● Práci, která dává smysl a jejíž přímé důsledky mají pozitivní dopad. ● Motivační odměny, které nastavíme tak, aby to oběma stranám dávalo smysl. ● Flexibilní pracovní dobu, kterou si určíš podle sebe. ● Příležitost k růstu – náš tým momentálně není velký, ale bude se rozšiřovat. S tím přijdou také příležitosti pro vedoucí pozice, případně změna zaměření na to, co tě zrovna bude bavit. ● Lidskost a transparentnost – naše služby stavíme na dobrých vztazích a vše komunikujeme pravdivě a upřímně.

Obchodní zástupce – Plný úvazek – Praha a okolí

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jana Šálková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!