Home Práce, zaměstnání Práce v ČR ***RECEPČNÍ S AJ V CENTRU PRAHY***
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

***RECEPČNÍ S AJ V CENTRU PRAHY***

Praha
20. 10. 2017 - 11:42
Dohodou
Prodávající

Popis

HLEDÁTE ZAJÍMAVOU BRIGÁDU?
Chcete používat angličtinu popřípadě další jazyk? Ráda komunikujete s lidmi? Jste příjemná, komunikativní a zodpovědná? Tak se přidejte do našeho týmu plného mladých lidí pro které je práce i zábava...

Aktuálně hledáme do našeho nového, luxusního salonu MUSA MASSAGE 1-2 brigádnice na pozici ***recepční s aj*** ideální pro studentky VŠ. Ideálně 3x v týdnu od 11h do 2030h, vyjimečně do 22h a o víkendu.

Požadujeme: flexibilitu hlavně o víkendu a popř. pár hodin v týdnu, znalost aj, další jazyk výhodou, komunikativnost, spolehlivost, profesionální vystupování, loajalitu a nadšení se učit novým věcem.
Nabízíme: zajímavé ohodnocení, možnost komunikovat denně v anglickém jazyce, příjemné prostředí v mladém kolektivu v centru Prahy.
V případě zájmu zašlete prosím svůj životopis s fotkou na emailovou adresu prace@musamassage.cz a vybraným zájemkyním se ozveme telefonicky.
Děkujeme.
MUSA MASSAGE

Parametry

Druh úvazku
částečný úvazek
Obor činnosti
Administrativa
Konkrétní profese
Office manager
Požadované vzdělání
vysokoškolské
Požadujeme
flexibilitu hlavně o víkendu 11h-22h a popř. pár dní 2x-3x v týdnu, znalost aj, další jazyk výhodou, komunikativnost, spolehlivost, pečlivost,smysl pro detail, profesionální vystupování, loajalitu a nadšení se učit novým věcem.
Nabízíme
zajímavé ohodnocení 100Kč/h, možnost komunikovat denně v anglickém jazyce, příjemné prostředí v mladém kolektivu v centru Prahy, nenáročnou, ale zodpovědnou a důležitou roli.

***RECEPČNÍ S AJ V CENTRU PRAHY***

Zavřít Zavřít
Prodávající
Barbora Kroupová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!