Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Operátor CNC/ CNC Frézař
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Operátor CNC/ CNC Frézař

Dobroměřice
8. 2. 2018 - 11:34
Dohodou

Popis

Jsme MBB Technik, spol. s r. o. a jsme zakázková výroba v Dobroměřicích, která do svého týmu hledá CNC frézaře na HPP do 2směnného provozu, nástup možný kdykoli od 1. 3. 2018. Nabízíme zaměstnaní v nové výrobní hale, ve velmi pěkném prostředí, s volným parkováním a velmi dobrou autobusovou dostupností, na nových moderních CNC strojích 3ose a 5ose. Nabízíme zajímavé pracovní ohodnocení 23.000 Kč – 27.000 Kč s možností dalšího přivýdělku přesčasovými hodinami, dále je zde příležitost „profesionální univerzálnosti“, čím více druhů strojů se naučíte obsluhovat, tím větší Vás čeká ohodnocení, stačí být pracovitý a ochotný se učit novým věcem. Nabízíme také 3 volné dny tzv. „Sickday“ a stravenky. Pozice CNC operátora je vhodná pro osoby se středním odborným vzděláním s výučním listem, se znalostí výkresové dokumentace, případně výhodou je znalost SW Heidenhain, ale není podmínkou. Pozice je vhodná i pro absolventy. Těšíme se na každého šikovného strojaře, na každý Váš telefonát nebo e-mail. Neváhejte zavolat nebo nás kontaktovat v případě jakýchkoli dotazů.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Výroba, průmysl a provoz
Konkrétní profese
Operátor CNC strojů
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
27000
Požadujeme
Jsme MBB Technik, spol. s r. o. a jsme zakázková výroba v Dobroměřicích, která do svého týmu hledá CNC frézaře na HPP do 2směnného provozu, nástup možný kdykoli od 1. 3. 2018. Pozice CNC operátora je vhodná pro osoby se středním odborným vzděláním s výučním listem, se znalostí výkresové dokumentace, případně výhodou je znalost SW Heidenhain, ale není podmínkou. Pozice je vhodná i pro absolventy.
Nabízíme
Nabízíme zaměstnaní v nové výrobní hale, ve velmi pěkném prostředí, s volným parkováním a velmi dobrou autobusovou dostupností, na nových moderních CNC strojích 3ose a 5ose. Nabízíme zajímavé pracovní ohodnocení 23.000 Kč – 27.000 Kč s možností dalšího přivýdělku přesčasovými hodinami, dále je zde příležitost „profesionální univerzálnosti“, čím více druhů strojů se naučíte obsluhovat, tím větší Vás čeká ohodnocení, stačí být pracovitý a ochotný se učit novým věcem. Nabízíme také 3 volné dny tzv. „Sickday“ a stravenky.

Operátor CNC/ CNC Frézař

Zavřít Zavřít
Kupující
Michaela Sloviaková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!