Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Operátor výroby (automotive)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Operátor výroby (automotive)

Celá ČR
9. 2. 2018 - 14:00
Dohodou
Prodávající

Popis

Do přátelského kolektivu hledáme kvalifikované i nekvalifikované pracovníky, kterým nevadí pracovat ve dvou nebo tří směnném provozů s nástupem ihned nebo dle domluvy.

Budete pracovat pro jednoho z největších lídrů v oblasti výroby automobilových komponentů.

Získáte jistotu stabilního zaměstnání, nové a čisté pracovní prostředí, motivující finanční ohodnocení a možnost kariérního růstu.

Co Vás čeká?

Budete se podílet na výrobě, montáži a celkové kompletaci autosedaček pro celosvětově známého výrobce automobilů, budete obsluhovat stroje a další zařízení na montážní lince a taky dodržovat stanovené pracovní instrukce.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Výroba, průmysl a provoz
Konkrétní profese
Operátor výroby
Požadované vzdělání
základní
Odměna v Kč/měs
25000
Požadujeme
Co by jste měli splňovat? - manuální zručnost - fyzickou zdatnost v souladu s náplní práce - spolehlivý a zodpovědný přístup k práci - chuť a ochotu učit se novým věcem
Nabízíme
Co Vám můžeme nabídnout my? - mzdu, která Vás jistě neurazí / v průměru 21 000 Kč měsíčně - příplatky, bonusy a další benefity... - možnost týdenních záloh - možnost přesčasů - příspěvky na vlastní bydlení - v případě potřeby Vám můžeme zajistit cenově zvýhodněné ubytování - 1x za směnu teplé jídlo v kantýně podniku zdarma - bezplatní dopravu firemním autobusem do práce/z práce Pokud Vás naše nabízená pozice zaujala, tak nás neváhejte kontaktovat emailem, nebo na telefonicky na číslo: (+420) 702 191 075.

Operátor výroby (automotive)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michaela Gombitová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!