Home Práce, zaměstnání Práce v ČR personalistka/personalista na úvazek 0,5
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

personalistka/personalista na úvazek 0,5

Praha
29. 5. 2017 - 12:28
Dohodou
Prodávající

Popis

Náplň práce:kompletní zodpovědnost za personalistiku,evidence,kontrola a reporting personální agendy, přípragva a vystavování pracovních a jiných smluv týkajících se pracovněprávních vztahů, zpracování a zasílání pravidelných hlášení na zdravotní pojišťovny a správu sociálního zabezpečení, spolupráce se mzdovou účtárnou, komunikace se zaměstnanci a orgány státní správy. Požadavky: VŠ vzdělání, zkušenost na obdobné či příbuzné pracovní pozici alespoň 2 roky, znalost související legislativy, velmi dobrá znalost práce na PC (práce s programy Microsoft Office), znalost programu Elanor Global výhodou, pečlivost, samostatnost. Nástup k 1.8.2017 (případně dle dohody).Přihlášku zasílejte e-mailem na adresu sekretariat@flu.cas.cz nebo doporučeně na adresu: Filosofický ústav AV ČR, sekretriát ředitele, Jilská 1, 110 00 Praha 1 nebo do podatelny ústavu nejpozději do 19.6.2017. Vybraní uchazeči budou pozváni na ústní pohovor, který se uskuteční koncem června 2017.

Parametry

Druh úvazku
částečný úvazek
Obor činnosti
Personalistika a lidské zdroje
Konkrétní profese
Personalista
Požadované vzdělání
vysokoškolské
Odměna v Kč/měs
14000
Požadujeme
Dokumenty požadované k žádosti: strukturovaný životopis včetně referencí, krátký motivační dopis (max. 1 strana), kopie dokladů o vzdělání.
Nabízíme
Nabízíme: práci v prestižní veřejné vědecké instituci, mzdu odpovídající Vnitřnímu mzdovému předpisu Filosofického ústavu AV ČR, zaměstnanecké benefity.Po zapracování možnost zvýšení úvazku.

personalistka/personalista na úvazek 0,5

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dagmar Matušková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!