Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Hledáme nové policisty a policistky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hledáme nové policisty a policistky

Jihomoravský kraj
30. 3. 2018 - 20:56

Popis

Hledáme nové policisty a policistky, kteří mají zájem posílit základní útvary v celém kraji a doplnit počty příslušníků ve výkonu služby.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Ostraha a bezpečnost
Konkrétní profese
Policista
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
27500
Požadujeme
Příslušníkem policie se může stát každý občan České republiky, který - je starší osmnácti let - je bezúhonný - má minimálně střední vzdělání zakončené maturitou - je plně svéprávný - není členem politické strany nebo politického hnutí - nevykonává živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost a není členem řídících nebo kontrolních orgánů právnických osob, které vykonávají podnikatelskou činnost. V průběhu přijímacího řízení se dále posuzuje fyzická, osobnostní a zdravotní způsobilost uchazeče.
Nabízíme
Zaměstnání u policie přináší kromě trvalého zaměstnání, stabilního příjmu a možnosti kariérního růstu řadu sociálních a dalších výhod, mezi které patří 6 týdnů dovolené, ozdravné pobyty, zdravotní péče, možnost čerpání příspěvků na penzijní připojištění, rekreační pobyty, příspěvek na MHD a další. Nástupní plat 21.840 Kč/ měsíc, po prvním roce plat od 27.500 Kč/měsíc.

Vhodné i pro

Zdravotně postižené

Hledáme nové policisty a policistky

Zavřít Zavřít
Prodávající
Policie České republiky – KŘP JmK
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!