Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Extra příjem - home-office - PC
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Extra příjem - home-office - PC

Liberecký kraj
6. 9. 2018 - 11:08
Dohodou

Popis

Rád(a) byste si přivydělal(a) a nechce se Vám za další prací dojíždět? Máte denně 2 hodiny čas, které byste chtěl(a) smysluplně využít? Baví Vás práce na internetu? Zajímá Vás obchod a reklama? Přemýšlíte, jak začít pracovat na sebe, ale na vlastní projekt nemáte dostatek nápadů, financí či energie?
Staňte se členem mého týmu! Já Vás povedu a předám Vám informace, které jsem v tomto projektu získala já. Ale výši Vašich příjmů si volíte Vy sám(sama) v závislosti na Vašem nasazení.

Využijte internet k zajištění časové a finanční svobody a začněte pracovat sám(sama) na sebe v oboru, který má budoucnost nejen u nás, ale i po celém světě.

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Zbylé a nezařazené
Konkrétní profese
Práce přes internet
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
12000
Požadujeme
- věk min. 24 let, - ochotu na sobě pracovat a vzdělávat se, - samostatnost, vytrvalost, cílevědomost, - zodpovědný přístup k práci, - odpovídající časové možnosi, - ukončené min. SŠ vzdělání s maturitou, - uživatelskou znalost PC a internetu, - příjemné vystupování a dobré komunikační schopnosti, - není vhodné jako krátkodobý přivýdělek - preferuji dlouhodobou spolupráci.
Nabízíme
- pracovní příležitost s využitím PC/internetu, - zázemí zavedené a prosperující obchodně-poradenské firmy, - home-office, - flexibilní pracovní dobu, - motivující finanční ohodnocení (5-18tis. na přivýdělek, více jak 25tis. na hlavní činnost), , - profesionální systém vedení a online zaškolení, - veškerá pracovní činnost je vedena pomocí online kanceláře, - možnost osobního, finančního i kariérního růstu, - později možnost přejit na hlavní činnost s nadprůměrným finančním ohodnocením, - uplatnění na různých úrovních (konzultant, vedoucí týmu).

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské

Extra příjem - home-office - PC

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Lenka Ondoková, Ph.D.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!