Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Realitní makléř/ka - CENTURY 21 Excellent Reality

Realitní makléř/ka - CENTURY 21 Excellent Reality

Nymburk
12. 10. 2018 - 18:26
Dohodou

Popis

Hledáme do svého týmu nové kolegy pro jednu z více než 50 poboček po celé České republice. Budujte vlastní kariéru bez omezení! Staňte se realitním makléřem.

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Stavebnictví a reality
Konkrétní profese
Realitní makléř
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Jaká je náplň práce našich realitních makléřů? Rozšiřují své portfolio nemovitostí. Vyhledávají vhodné nemovitosti pro klienty. Připravují nemovitosti k prodeji či pronájmu. Zastupují klienty při prodeji neboli pronájmu nemovitostí. Zastupují klienty na úřadech. Organizují prohlídky nemovitostí. Předávají nemovitosti a vyřizují převod médií. Ovlivňují výsledek své práce, náplň svého času a tím i finanční ohodnocení. Společně se svým týmem dosahují lepších a lepších výsledků. Hledáme právě Vás/ ano - ne? Máte vysoké ambice a vnitřní motivaci? Jste ochotni se učit? Jste obchodník nebo člověk s obchodním talentem? Jste odolní vůči stresu? Jste schopni vnímat, analyzovat a řešit potřeby druhých? Máte pozitivní přístup a touhu být v oboru jednička? Chcete investovat svůj čas a změnit svou budoucnost? Chcete si splnit své sny a především i svým klientům? Máte minimálně středoškolské vzdělání? Máte trestní bezúhonnost? Máte zkušenosti s PC (MS Office Excel + Word, internet, sociální sítě)? Vyhovuje Vám práce na živnostenský list?
Nabízíme
Co Vám můžeme nabídnout? Sílu světové značky CENTURY 21, která patří mezi nejúspěšnější značky v ČR. Motivační provizní systém. Odborné školení v rámci realitní sítě. Vedení zkušeným mentorem. Motivační soutěže v rámci kanceláře, například o WELLNESS POBYT. Možnost získání automobilu za velmi výhodné podmínky po 6 měsících. Výhodná nabídka telefonních služeb O2 a T-Mobile. Maximální marketingová a inzertní podpora. Prestižní kancelář s moderním zázemím v Nymburce. Pevně zakotvené hodnoty a firemní kulturu. Volnou pracovní dobu. Kariérní růst. Vážné zájemce prosíme o zaslání životopisu na excellentreality@century21.cz a pro více informací volejte +420 739 353 732.

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské

Základní údaje

Oblast inzerce
Nymburk
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
2087875346064545516
Dohodou

Realitní makléř/ka - CENTURY 21 Excellent Reality

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kristýna Bohuslavová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!