Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Obchodní konzultant s nemovitostmi – Brno a okolí
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Obchodní konzultant s nemovitostmi – Brno a okolí

Jihomoravský kraj
20. 3. 2017 - 16:40
Dohodou

Popis

Rozšiřujeme tým! Náš cíl na rok 2017 je zdvojnásobit naší obchodní síť. Chcete být součástí skvěle fungující firmy, založené na morálních hodnotách a tvrdé práci?

Budete pracovat pro realitní kancelář, která se řadí mezi špičky ve svém oboru. Více o nás na www.pegasreal.cz.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Stavebnictví a reality
Konkrétní profese
Realitní makléř
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
40000
Požadujeme
Nový člen našeho týmu musí být spolehlivý, sebevědomý, čestný, zodpovědný, důsledný, aktivní a především přátelský. Musí mít chuť na sobě pracovat a chtít dělat práci, za kterou jsou vidět výsledky. Hledáme kolegu, kterému jsou morální hodnoty vlastní, má minimálně středoškolské vzdělání a je trestně bezúhonný. Chce udávat trendy v prezentaci a nabízení realit na českém trhu a dlouhodobě dále rozvíjet dobré jméno naší kanceláře. Zkušenosti na obchodní pozici vítány.
Nabízíme
Za to vše NABÍZÍME spravedlivě ohodnocenou náročnou práci. Možnost podílet se na kultivaci a zkvalitňování realitní trhu. Motivační provizní schéma, pravidelné konzultace, které Vás budou posouvat vpřed, zázemí profesionálů v oboru, podporu asistentky a advokátní kanceláře, skvělý kolektiv, moderní kanceláře a výbornou kávu, firemní dovolené. Vaši DENNÍ ČINNOSTÍ bude vyhledávání nových klientů, budování vlastní databáze, vytvářet prezentace nemovitostí, provádět prohlídky nemovitostí se zájemci, uzavírat smlouvy, komunikovat s advokátními kancelářemi. Pokud se chcete stát součásti našeho týmu, tak zasílejte své profesní životopisy s fotografií a motivačním dopisem. Těšíme se na Vás!

Obchodní konzultant s nemovitostmi – Brno a okolí

Zavřít Zavřít
Prodávající
PEGAS REAL & DEVELOPMENT s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!