Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Pojďte pracovat do oblasti bezpečnosti
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pojďte pracovat do oblasti bezpečnosti

Hlavní město Praha
21. 4. 2018 - 10:10
Dohodou
Prodávající

Popis

Společnost Mark2 Corporation Czech, a.s. hledá nové spolupracovníky, muže i ženy, na ostrahu objektů v Praze. Aktuálně nabízíme několik pracovních pozic:

Strážný/á – hledáme převážně do obchodních center Šestka, Nový Smíchov, Letňany, Arkády Pankrác, DBK, Quadrio, Harfa, Fénix, Fashion Arena Štěrboholy, Vivo Hostivař, Europark Štěrboholy, Novodvorská Plaza. Na starosti budete mít klasickou pochůzku po celém objektu (obchodním centru), komunikaci se zákazníky, poskytování informací, asistenci při krádežích či komunikaci s organizacemi zajišťujícími údržbu objektu. Směny jsou převážně 12 hod., denní i noční.

Bezpečnostní pracovník/ce – jedná se o zajišťování konkrétního obchodu. Na starosti budete mít kontrolu bezpečnosti obchodu, asistenci při krádeži či komunikaci se zákazníky. Hledáme bezpečnostní pracovníky převážně do obchodů Albert, Penny Market, Tesco či Sport Direct.


Obsluha parkoviště – vaším úkolem bude kontrola parkoviště a zabezpečení zaparkovaných vozidel či navigace vozidel při velké obsazenosti. Většina parkovišť funguje na různých parkovacích systémech, pokud tedy dojde k nějaké závadě, měli byste si umět poradit, např. zresetovat systém apod. Hledáme spolupracovníky převážně na parkoviště, která jsou součástí větších objektů (obchodních domů). Jedná se o venkovní i vnitřní parkoviště.


Předpokladem pro tyto pozice je čistý trestní rejstřík a dobrá fyzická kondice. Jedná se většinou o práci v uniformě, kterou dostanete u nás.

Finanční ohodnocení je závislé na velikosti a charakteristice objektu.
Mzdy na HPP jsou od 85 Kč/hod.
Brigádně je výplata od 100 Kč/hod.

Pokud byste měl/a o některou z nabízených pozic zájem, vyplňte prosím formulář na tomto odkazu:

https://goo.gl/forms/lO4J96mT18u6MG6a2

Budete zařazen/a do databáze a my se Vám ozveme s dalšími podrobnosti, nabídneme Vám objekty, které jsou zrovna volné pro Vámi požadovanou pozici a dohodneme konkrétní podmínky a finanční ohodnocení. Vše je o komunikaci.

Děkujeme a budeme se těšit na spolupráci!

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Ostraha a bezpečnost
Konkrétní profese
Pracovník ostrahy
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
- Čistý výpis rejstříku trestů
Nabízíme
- Odpovídající platové ohodnocení - Práce u společnosti s dlouhodobou tradicí v oblasti bezpečnosti

Pojďte pracovat do oblasti bezpečnosti

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nábor M2C
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!