Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Pracovník ve výrobě
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pracovník ve výrobě

Zruč nad Sázavou
19. 1. 2018 - 13:18
Dohodou
Prodávající

Popis

Do naši provozovny ve Zruči nad Sázavou sháníme pracovníky na pozice:

Zámečník - opracování dílů výrobků z kovu, bodování, nastřelování svorníků atd. Jste vyučeni v oboru kovoobrábění, zámečník, nástrojař, soustružník, strojní mechanik?
Pracujete rádi s frézou, bruskou, soustruhem? Přečtete technický výkres? Neváhejte a přijďte. Praxe je výhodou, ale není podmínkou.

Operátor lisovny - nastavení parametrů stroje, obsluha lisu/laseru, ošetřování a běžná údržba strojního zařízení, vizuální kontrola kvality vyrobených výlisků. Vhodné pro absolventy učilišť v oboru strojník, strojní mechanik, v oboru automatizace ve strojírenství. Střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru obsluha strojů a zařízení je pochopitelně výhodou, ale není nutností. Pokud se orientujete v technických výkresech a rádi pracujete s PC, pak je to práce přesně pro vás. Praxi nepožadujeme, zaučíme Vás.

Svářeč – svařování metodou TIG/MIG, svařování, navařování a pájení součástí i výrobků z kovových materiálů, konečná úprava a kontrola svarů. Požadujeme odborné vyučení v oboru kovoobrábění, znalost svařovacích norem, čtení technických výkresů. Praxe je výhodou, není podmínkou. Svařujete jen CO2? Přijďte nám ukázat, co umíte, domluvíme se.

Brusič – broušení strojírenských dílů, svárů, tenkých plechů, práce s vysokou přesností, kontrolní měření. Požadujeme odborné vyučení v oboru bez maturity v oboru kovoobrábění, fyzická zdatnost. Čtení technických výkresů a praxe výhodou. Nemáte praxi? Nevadí, naučíme Vás, co budete potřebovat pro práci.


Dále nabízíme:
Operátor lakovny (práškové barvy) – kontrola dílů před a po lakování, mytí a odmašťování kovových komponentů, povrchová úprava ručním lakováním nebo obsluha lakovacího automatu. Požadujeme vyučení, vzdělání v oboru lakýrník či autolakýrník je výhodou, ale není podmínkou, zaučíme Vás. Neumíte lakovat s práškovými barvami?


Zaučíme Vás, je to o citu a zkušenosti, vše Vám umožníme.


Další pozice, které u nás naleznou uplatnění: Skladník, operátor montáží, manipulační dělník, operátor lakovny,skladník..

Ještě váháte? Je to již jen na VÁS! Přijďte se zeptat, podívat, pošlete nebo nám doneste Váš životopis. Těšíme se na osobní setkání!

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Výroba, průmysl a provoz
Konkrétní profese
Jiné profese v průmyslu a výrobě
Požadované vzdělání
základní
Požadujeme
U všech těchto oborů je základním požadavkem technická zručnost, rychlost reakce, přesnost, orientace na detail a samostatnost.
Nabízíme
Odpovídající platové ohodnocení 25 týdnů dovolené Stravenky Příplatky za směnný provoz Po zkušební době: Příspěvek na ozdravné aktivity Příspěvek na penzijní pojištění Výhodné mobilní tarify ....a další benefity

Pracovník ve výrobě

Zavřít Zavřít
Prodávající
Renata Chroustova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!