Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Hl. ŘIDIČE-ČKY na MKD - Turnusy, nebo (kolečka)- vík. doma
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hl. ŘIDIČE-ČKY na MKD - Turnusy, nebo (kolečka)- vík. doma

Ostrava
14. 7. 2017 - 15:26
Dohodou
Prodávající

Popis

Dopravní a spediční společnost - pochází z Čech, Dubí u Teplic, s nově otevřenou pobočkou v Ostravě. Jsme firma s 15-ti letou tradicí, a 170-ti kamionovou flotilu ... kterou stále rozšiřujeme.

Tímto se obracíme, s nabídkou práce na Vás řidiče...

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Doprava, logistika, zásobování
Konkrétní profese
Řidič, závozník
Požadované vzdělání
základní
Požadujeme
-Profesní průkaz -Digitální kartu řidiče -Spolehlivost, loajalitu -Řidičský průkaz skupiny C + E -Samostatnost a chuť pracovat -100 % dodržování směrnice 561 ( AETR )
Nabízíme
- Školení řidičů zdarma. - HPP na dobu neurčitou. - Začátečníky zaučíme, řádná smlouva samozřejmostí. - Nově systém doplácení jízdy v Čechách, ať nejsou řidiči ztrátoví za CZ dietu. - Každoročně rostoucí základní měsíční mzda o 1000 Kč ( 16 000 až 25 000 ) ,výše při nástupu, dle praxe a zkušeností. -PLAT se skládá - Fix + ( Plná Dieta -i o víkendu, svátcích apd.) + příplatky za odpol. noční, sob, ned. či svátky, + odměny 3500 Kč, za úspornou jízdu celkem 38 000 – 59 000 Kč - odvislé také, kolik dní tráví řidič doma, a kolik na cestách - pro turnusové řidiče. -Řidiči jezdící ,,kolečka,, mají 30 - 32 tis čistého, od Pon do pát - vík. doma, jedná se, o lehké zboží nakládané zákazníkem. - Vozidlo je přiděleno - nestřídá se. - Turnusové volno či dovolená = auto stojí. - Vyplácení Kompletní mzdy - Vždy v pevně daném termínu. - Mercedes Benz – Actros Euro 5 - 6 a stále dokupujeme nové soupravy. - Po zkušební době možnost bez úročné půjčky - až do VÝŠE VAŠÍ MZDY. Dodatečné informace: Řidiči s exekucí, insolvencí, důchodci, či rentiéři - Nemáme problém. Auta obsahují dál. palubní jednotky. Tankovací karty - Mol, IDS. Firem. telef. Navigace pro nákladní vozy - mapy celá EU. Nové kamiony jsou nadstandardně vybaveny - nezávislou klimatizaci, adaptivní tempomat, hlídaní jízdních pruhů, vysoké kabiny - space cab, atd) Řidiči z jiných částí CZ a SK republiky, než li je Ostrava a Dubí - Mohou po dohodě, parkovat naše vozy, v blízkostí svého domova. V případě zájmu či jakýchkoliv dotazů volejte prosím od Po – Ne od 8 hod do 19 hod na níže uvedený kontakt nebo zašlete své dotazy či životopis na email My si řidičů vážíme. S pozdravem - Roman Dubí u Teplic + Moravská Ostrava Děkujeme za Váš zájem, a těšíme se na spolupráci.

Vhodné i pro

Důchodce

Hl. ŘIDIČE-ČKY na MKD - Turnusy, nebo (kolečka)- vík. doma

Zavřít Zavřít
Prodávající
Roman Guzik
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!