Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Hledáme tajné zákazníky v Českých Budějovicích
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hledáme tajné zákazníky v Českých Budějovicích

Jihočeský kraj
20. 5. 2016 - 16:00
Dohodou
Prodávající

Popis

BARE International je mezinárodní mystery shoppingová agentura, která měří kvalitu zákaznických služeb. Ale tohle bychom nemohli dělat bez našich hodnotitelů.
Hledáme lidi z celé Evropy jako jste Vy: zvědavce, kteří mají nějaký volný čas, chtějí zkusit něco nového a mají základy angličtiny.
http://bit.ly/BARE-info-video
Mystery shoppeři se chovají jako normální zákazníci - např. kladou otázky, koupí si něco nebo se chovají určitým způsobem - následně poskytnou detailní reporty nebo zpětnou vazbu o jejich zkušenostech a pak dostanou zaplaceno. Mystery shopping není práce na plný úvazek; je to něco, co můžete přidat k Vašim každodenním aktivitám a jednoduše něco pro Vás, co Vám zajistí nějaký dodatečný příjem.
Můžete navštívit obchody s módou, sportovní oddělení, prodejny aut, atd. Často nabízíme mystery návštěvy, které můžete udělat z domu: mystery telefonáty a mystery e-maily.
Momentálně intenzivně hledáme milovníky aut pro naše návštěvy autosalonů.
Jak se stát mystery shopperem?
Poté jak se zaregistrujete v našem systému a projdete náš krátký online trénink mystery hodnotitele, uvidíte všechny dostupné mystery návštěvy ve Vašem městě / zemi.
Musíte se na ně přihlásit a počkat, pokud bude Vaše přihláška schválena. Když Vás vybereme, musíte si přečíst instrukce pro Vaši mystery návštěvu, abyste se ubezpečili, že víte, co máte dělat a na co se máte v prodejně soustředit. Po návštěvě musíte vyplnit dotazník, odpovídáním na otázky jako: byla prodejna čistá? Byli zaměstnanci přátelští a zdvořilí? Jak dlouho jste museli čekat? atd ...
Po odeslání Vaší zpětné vazby dostanete zaplaceno v následujícím měsíci.
Můžete se rozhodnout na kolik návštěv se přihlásíte, kdy je zrealizujete, aby co nejlépe zapadly do Vašeho plánovaného programu.
Jak začít?
Netřeba žádné CV nebo pohovor, v BARE jde všechno online. Nejdříve se prosím zaregistrujte zde: http://bit.ly/BAREshopping
Potřebujete základy angličtiny, abyste prošli registrací a porozuměli našim emailům, ale jinak všechny informace a dotazník jsou dostupné v češtině. Také v prodejnách musíte komunikovat v češtině.
Chcete se o nás dozvědět více? Podívejte se na naši web stránku nebo mě kontaktujte prostřednictvím mailu nebo přes Skype!
Nemůžeme čekat na spolupráci s Vámi! Začněte toto nové dobrodružství již dnes!

Parametry

Druh úvazku
částečný úvazek
Obor činnosti
Služby
Konkrétní profese
Jiné profese ve službách
Požadované vzdělání
základní
Požadujeme
Věk nad 25 let, samostatnost, spolehlivost, pečlivost. řidičský průkaz B
Nabízíme
Mystery Visit - osobní návštěvy hodnotitelem – Mystery Shopperem. Tajní zákazníci navštíví nebo jiným způsobem kontaktují společnost (autosalón, banku, obchod, úřad, atd.), při čemž se chovají podle předem připraveného scénáře. Ihned po skončení návštěvy, ukončení kontaktu, vyplní tajný zákazník hodnotící list. Kontroly se pohybují mezi 90 a 120 minutami, o orientační délce návštěvy jsou testeři předem informováni. Pokud Vás tato nabídka zaujala, registrujte se na našem portálu http://bit.ly/BAREshopping

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské

Hledáme tajné zákazníky v Českých Budějovicích

Zavřít Zavřít
Prodávající
BARE International
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!