Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Asistentka / back office podpora / patient coordinátor
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Asistentka / back office podpora / patient coordinátor

Praha
17. 12. 2018 - 10:08
Dohodou
Prodávající

Popis

Chcete se přidat ke špičce v oblasti estetické medicíny?

Jsme Premier Clinic - jedna z nejmodernějších a technologicky nejvyspělejších klinik plastické chirurgie, korektivní dermatologie a estetické gynekologie v ČR. Naší vizí je poskytovat prémiovou kvalitu za dostupné ceny. Věříme, že si každý klient zaslouží tu nejlepší péči a nadstandardní služby bez příplatku. Snažíme se lidem zlepšovat jejich životy a sebedůvěru. Současně jsme také školícím centrem pro lékaře z ČR i ze zahraničí.

Práce nám přibývá, a proto hledáme šikovného a pracovitého člověka na multifunkční pozici.

Chcete být užitečnou podporou Premier Clinic? Dokážete se soustředit na několik věcí najednou a přitom zůstat profesionální? Máte rád/a kontakt s lidmi? Troufnete si stát se pravou rukou majitelů Premier Clinic? Ovládáte dobře slovem i písmem anglický a/nebo německý jazyk na pokročilé úrovni? Baví Vás i občasné papírování a jste rád/a pro ostatní pevným bodem? Máte rád/a pořádek a zvládáte udržet systém? Dokážete dobře a rychle reagovat na jakoukoliv situaci? Jsou pro Vás klienti na prvním místě a snažíte se jim vždy vyhovět? Pokud ano, možná hledáme právě Vás.

Jestli ale hledáte pasivní práci, ve které nemusíte použít vlastní iniciativu, tak už nemusíte číst dál. Potřebujeme do týmu aktivního a pracovitého člověka, který dokáže dotahovat věci do konce.

Hledáme někoho, kdo se může už dnes pochlubit skvělými výsledky ve svých dosavadních aktivitách (práce, brigáda, praxe) a který si troufá posílit náš tým.

Na pozici asistentka bude výsledkem Vaší práce šťastnější, spokojenější a produktivnější vedení firmy, protože vedení společnosti bude odbřemeněno od administrativních a organizačních záležitostí, ušetříte managementu čas a Vaše úkoly budou splněné včas a správně.

Co Vás čeká:

Náplň Vaší práce bude velmi různorodá. Budete zpracovávat administrativu, ale také dělat pravou ruku vedení kliniky. Možná budete pracovat i se sociálními sítěmi nebo psát různé články a také Vás může čekat občasný záskok na front office či v back office jako patient coordinátor. Nudit se u nás rozhodně nebudete. :-)

Chtěli bychom člověka, který bude sluncem a srdcem kliniky. Právě Vy budete první a zároveň poslední osoba, se kterou náš klient přijde do kontaktu a budete tedy velmi důležitým členem našeho skvělého týmu.

Naší klienti jsou často ze zahraničí, proto se připravte na denní komunikaci v cizím jazyce.

Výsledkem Vaší práce na pozici front office / back office patient coordinátor bude: Zabezpečení plynulého chodu front office/back office a spokojený klient.

Co Vás čeká: Prvotní péče o klienty, administrativní podpora, přijímání plateb, koordinování klientů atd. Hledáme člověka, který je schopen reagovat a vyřešit jakoukoliv situaci. Jako patient coordinator budete s klienty řešit také jejich požadavky na operace, možné termíny, jejich transport a ubytování. Budete v kontaktu s našimi lékaři, se kterými si potvrdíte vhodnost žádané oeprace.

Při spokojenosti na obou stranách nabízíme možnost kariérního postupu.

V případě, že si Vás vybereme:

Dostanete příležitost pracovat v jedné z nejlepších klinik v ČR. Stanete se důležitým členem týmu profesionálů v oboru estetické medicíny.

Čeká na Vás krásné prostředí kliniky, přátelský a vstřícný kolektiv, pro který budete nepostradatelným článkem ve firmě. Budete mít možnost využívat denně cizí jazyky a zdokonalíte se v nich.

Už se vidíte jak s námi pracujete? Skvělé! Pošlete nám svůj životopis s fotografií a my Vás budeme kontaktovat.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Zdravotnictví, farmacie a sociální péče
Konkrétní profese
Jiné profese ve zdravotnictví
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
- Komunikativní němčinu a angličtinu (ideálně oboje, není to však podmínka). Uvítáme také plynulou češtinu. - Chuť dělat svoji práci naplno. - Zájem o dlouhodobou spolupráci. - Vše potřebné Vás naučíme.
Nabízíme
• Možnost pracovat na jedné z nejlepších klinik v ČR a možnost kariérního postupu • Stanete se součástí týmu profesionálů v oboru estetické medicíny. • Za dobré výsledky Vás čeká skvělá odměna • Dostanete příležitost vzdělávat se v tomto oboru a pracovat na sobě. Práce je velmi rozmanitá. Pořád se učíte něco nového. • Čeká na Vás krásné prostředí kliniky, přátelský a vstřícný kolektiv. • Odměnou pro Vás bude také pohled na zdravé a šťastné klienty se zvýšeným sebevědomím.

Vhodné i pro

Zdravotně postižené

Asistentka / back office podpora / patient coordinátor

Zavřít Zavřít
Prodávající
Premier Clinic
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!